dimecres, 1 de febrer del 2012

BICENTENARI DEL CARDENAL PAYÀ.


Ja fa mes i mig que van presentar a l’Auditori de Beneixama el Bicentenari del Cardenal Payá i encara no ens havien dit cap activitat a realitzar , perquè, si vostés van estar presents a l’acte de presentació, ja sabran que allí ens van explicar tres biografies del Cardenal Payà, però, d’actes, activitats i projectes, res de res.
Al ple ordinari del 26 de gener ens han anunciat que faran la presentació del Bicentenari a Onil, amb un concert de la Banda de Música i la Coral d’allí. I des d’ací els fem una recomanació: que es posen d’acord els que han de parlar, perquè amb una biografia que li conten a la gent ja n’hi ha prou.
A continuació la Regidora de Cultura diu que ja havien programat una activitat: farien  un viatge. Nosaltres pensem en Toledo, Santiago de Compostela, Cuenca... però no, va i diu: “ anirem a Alcoi”. A Alcoi, a què? I ella ens trau de dubtes: “ a vore l’exposició Camins d’Art, on està la creu del Cardenal Payá que porta la Maredéu”. I nosaltres continuem pensant: “ però si el pectoral del Cardenal estem cansats de vore’l i a més la parroquia ja havia organitzat la mateixa excursió fa uns mesos”. Però ens ho torna a aclarir: “ només hi van anar 10 persones “. Segurament totes les altres persones que estaven interessades en veure Camins d’Art a Alcoi , des del mes de març que la van inaugurar, ja han anat a vore-la.

El senyor alcalde va dir a un altre ple municipal que davant la crisi econòmica li posarien imaginació, i nosaltres pensem que els està costant molt trobar-la, però els animem a que continuen buscant-la perquè haver-la, els assegurem que hi ha.