divendres, 31 de gener del 2014

PLE ORDINARI DE GENER 2014.

Hui hi ha Ple. A les 19,30 hores. Potser acabe hui o potser acabe demà. Recordeu que el passat Ple Ordinari va durar cinc hores i va acabar el dia següent. Tenim, per tant, la possibilitat de superar un rècord.

Només comence, tindrem per davant l'aprovació de dues actes que resten pendents i, una d'elles, és la del Ple de les cinc hores.

Després, alguns punts de tràmit: aprovació inicial d'un anomenat "Estatuto de Inundabilidad" que ha de formar part del ja famós PGOU, (tranquils, des del Blanquinal es veuen perfectes les zones inundables del nostre territori i sobre el PGOU només podem dir-vos que igual s'aprova algun dia o igual no); un "Informe Trimestral para pago de obligaciones del M.I. Ajuntament de Beneixama", un "Informe de Morosidad" i un seguiment del "Plan de Ajuste" (no us preocupeu, tot anirà bé, ja no viviu per damunt de les vostres possibilitats, altres sí, i a més, tot açò està en bones mans, en mans d'experts, no sabem en què són experts, però, ho són, almenys un d'ells); els decrets d'Alcaldia, els Informes d'Alcaldia (tot va bé, molt bé, i cada vegada millor. Estem molt satisfets de nosaltres mateix i estem preparant-vos el millor futur possible. Ja voreu quanta coseta, totes elles més antigues que les idees dels nostres governants que quan s'haja arribat a aquest punt tindran alterada la bilirrubina i haurà aparegut el somriu  apol·lini, o potser siga dionisíac?, i els comentaris graciosos, però, graciosos graciosos, planejarant ja fins el final del Plenari) i les proposicions d'urgència. Són faves comptades.

També hi ha la secció de convenis: "Regularización de la Escuelas Deportivas y de la Agencia de Lectura" i el "Convenio con el Club de Fútbol La Unión de Beneixama". Sobre convenis amb "Cáritas Parroquial" no diu res la convocatòria del Ple. Aquest rastre ja ve de passats Plens i ja vorem si s'acaba o continua. De moment el conveni amb "La Unión" és nou. No cal dir que la nostra confiança en la capacitat de redacció de convenis i posterior signatura dels mateixos, per part dels governants municipals actuals, és pràcticament total o, potser no tanta, però, els convenis els signaran els interessats amb el senyor Alcalde i no amb nosaltres. La primera o la segona Llei de Murphy ja ho diu: si les coses van malament, sempre poden anar a pitjor.

La "Revisión de los Índices para el establecimiento de Tarifas del Servicio de Alcantarillado" és una sol·licitud que ha presentat l'empresa Hydraqua SA i el senyor Alcalde ens farà la corresponent proposta. Segurament els preus del "Servicio de Alcantarillado" baixaran, també és possible que pugen, però, si Mariano ha aconseguit que la "Prima de Riesgo" baixe, perquè no pot aconseguir el nostre Alcalde que el preu del "Servicio de Alcantarillado" caiga en picat. (De totes formes el nom "hydraqua" és preciós. Per a què després Wert vulga acabar amb el llatí).

Una moció presentada pel PSOE sobre el cadastre beneixamí i l'apartat de precs i preguntats tancaran el Ple. L'assumpte del cadastre ja duu rodant per diferents Plens. Aquesta nit ja "estarà fent-se" dirà l'Alcalde o la Regidora de Museus. Si hi ha moltes preguntes i uns quants precs igual superem el rècord.
Ànim!