dimarts, 1 de maig del 2007

GRÀCIES

Allò que val és la consciència de no ser res, si no s'és poble.
Vicent Andrés Estellés

JUNTS PER BENEIXAMA agraeix la col·laboració prestada per tot el món que ha fet possible que aquest projecte siga una realitat. Des de la gent que va firmar a l’ajuntament, fins als que ens donen el seu recolzament . A aquells qui creuen que una altra Beneixama és possible.

Gràcies i a treballar tots i totes
JUNTS PER BENEIXAMA .

JUNTS PER BENEIXAMA


Aquesta formació va sorgir per la necessitat de tenir mes alternatives al poble. Són moltes les persones que al llarg del temps han dit que Beneixama necessitava un canvi .Doncs bé, un grup de gent entusiasta amb moltes ganes de treballar i il·lusió ens vam reunir per poder parlar i veure si calia fer una llista alternativa i independent per a les properes eleccions.

La sorpresa va ser que en aquella primera reunió hi havia un grup de gent disposada a anar en una llista electoral independent.

La idea ens va agradar a tots i a poc a poc el que va ser una idea va anar consolidant-se fins aplegar a aquesta llista electoral independent JUNTS PER BENEIXAMA.

Volem dir-vos que el fet d'aplegar fins ací no ha sigut gens fàcil. Són molts els tràmits que hem hagut de passar ja que al no anar davall cap sigla política hem hagut de fer un munt de paperassa,i viatges a la junta electoral de zona per poder concórrer a les eleccions del 27 de maig.

És un fet històric que a la nostra localitat es presente per primera vegada una llista d'electors (que no partit polític) independent i que creiem que podrem contribuir de manera sostenible al creixement de Beneixama.

En JUNTS PER BENEIXAMA creiem en les persones per això , no hem volgut concórrer a aquestes eleccions sota cap sigla política. Hem tingut l'oportunitat, de fer-ho davall el nom de dos partits de diferent ideologia i procedència, però la nostra decisió era ferma i rotunda en no dependre de ningú.


JUNTS PER BENEIXAMA és una llista independent que no busca ni l'enfrontament ni la rivalitat sinó oferir un nova alternativa fins el que ara hi ha a la nostra localitat. Les llistes independents s’han convertit en la tercera forca política a l'Estat Espanyol, i de fet ja governen a molts ajuntaments per tot el territori.


El programa electoral, el tenim ja preparat per donar-lo a conèixer en els propers dies. Encara estàs a temps de fer-nos la teua proposta i participar. Des de JUNTS PER BENEIXAMA volem agrair a tota la gent que esta amb nosaltres, tant donant la cara com treballant darrere i fer que aquest projecte siga una realitat.

Gràcies a totes i a tots.