dijous, 3 de desembre del 2009

AMNISTIA INTERNACIONAL: DRETS HUMANS

El passat dilluns es va inaugurar a la Sala d'Exposicions Temporals l'exposició del CIRCUIT SOLIDARI sobre la Declaració Universal dels Drets Humans. El Circuit Solidari és un programa de sensibilització social gestionat per l'Àrea de Benestar Social de la Diputació d'Alacant, amb la col.laboració d'organitzacions no governamentals, centres educatius i municipis, que té com a objectiu fomentar la solidaritat i el respecte entre els pobles i les cultures, educar per al desenvolupament humà i sostenible, promoure els Drets Humans, i afavorir una consciència crítica i compromesa per aconseguir un món més just, equitatiu i solidari.

En aquesta ocasió era Amnistia Internacional l'organitzadora de l'exposició.


La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Beneixama va fer la presentació, i la representant de la Diputació i el representant d'Amnistia ens comentaren l'exposició i quina és la tasca que desenvolupen. Després, una projecció de vídeo i la visita a l'exposició.

Hi havia gent. La representació del Grup Municipal Popular no va poder assistir. Era un avanç del que passaria al Ple del dimecres.