dissabte, 11 de maig del 2013

NATURA VIVA.

Hem trobat un altre blog interessant que parla de Beneixama. Per si de cas voleu conéixer-lo ací teniu l'enllaç (també al llistat de la dreta):




dimarts, 7 de maig del 2013

9 DE MAIG, VAGA GENERAL D'EDUCACIÓ.



La Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor i FAPA-Penyagolosa convoca, conjuntament a tota la comunitat educativa, pares i mares, professorat i estudiants i l’Agrupació d’Electors Junts per Beneixama, en totes les etapes, des de l'Educació Infantil a la d'adults i la Universitat, i tant els ensenyaments de règim general com especial a la mobilització i a secundar la vaga del pròxim dijous 9 de maig.

Els motius pel quals fem la crida a la vaga i a la mobilització són:

• No acceptem la proposta de llei educativa del ministre Wert, perquè canviarà el model actual per a satisfer consignes ideològiques i no compta amb l'opinió de la comunitat educativa. No acceptem que es desmantelle l'educació pública per a benefici exclusiu de la iniciativa privada.

• No acceptem que s'eliminen tot tipus d'ajudes a l'alumnat i les famílies, incomplint el mandat constitucional de la gratuïtat de l'ensenyament i el dret d'accés en igualtat de condicions.

• No acceptem les campanyes de desprestigi de la consellera Català contra el professorat valencià que ensenya el nostre alumnat, en un un atac sense precedents a les condicions laborals de les treballadores i treballadors de l'ensenyament públic.

En els darrers anys hem assistit a la derogació de molts acords i la publicació de normes i decrets que no han estat negociats que estan tenint uns efectes devastadors en el sistema educatiu i en les relacions laborals del personal.

Les contrareformes educatives impulsades pel govern espanyol afecten a la totalitat de les etapes educatives. Unes reformes, com la LOMQE, que tenen com objectius principals: una profunda reconversió laboral que suposarà una pèrdua de drets per a la comunitat educativa, l'aposta per la xarxa privada i la privatització del sistema, el seu control polític i ideològic, la segregació de l'alumnat, la recentralització de l'estat i el desplaçament de la nostra llengua dels centres docents.

• No acceptem que no es considere el valencià com a llengua vehicular en tot el sistema educatiu, així com l'atenció a la demanda dels programes en valencià.