dilluns, 20 de juliol de 2015

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE AL-AZRAQ EL BLAU.

Ahir diumenge a les 21 hores es va presentar a la Glorieta el llibre "Al-Azraq el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya" de Just Sellés, presentació organitzada des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Beneixama.

L'autor va fer la presentació del seu llibre detenint-se especialment en el procés seguit a l'hora de la seua redacció, en la recopilació de la documentació que li serveix de base, contrastant els dos personatges principals de la història, Jaume I i Al-Azraq, i la terra viscuda que, fa 800 anys els va acollir, al vencedor i al derrotat.

Just escriu una novel·la històrica des del punt de vista dels qui foren derrotats i expulsats de la que era la seua terra.

La presentació va anar acompanyada per una mostra interessant de fotografies de tot el territori de "les muntanyes", que ell mateix, bon fotògraf, ha realitzat al llarg d'anys i moltes caminades. Després, va signar els llibres que el públic assistent, escàs, va adquirir.
HEM DE TROBAR ANTONIA.

Hui es compleixem dues setmanes de la desaparició d'Antonia Díaz. No l'hem oblidada. I hem de continuar recordant que Antonia està desapareguda.