divendres, 20 de maig del 2011

JUNTS PER BENEIXAMA: PAS A PAS FENT POBLE

Acompanyeu-nos. Voteu amb nosaltres pensant en el futur de Beneixama.
Volem realment participació, volem oblidar les idees del passat, volem oblidar allò de la subvenció de "l'amic" per aconseguir la subvenció necessària per dur endavant un projecte concret que puga necessitar Beneixama.
 No ens quedem en allò de "l'agricultura de Beneixama", "el productes locals", "el comerç local", "el turisme local",... anem més enllà tots junts. Tenim la gent capacitada i les idees de futur. No ens quedem sols en frases buides que res signifiquen.
Pensem en les persones majors, en el futur, en la qualitat més que en la quantitat, en el treball, en la nostra joventut, en la qualitat de vida al nostre poble, en l'activitat lúdica i esportiva, ... Apostem per noves idees trencadores i renovadores.
Caminem junts fent poble, pas a pas, per la Beneixama del futur.


AIXÒ ÉS EL QUE ENS AGRADARIA FER, PERÒ, FAREM EL QUE PODREM!

dimecres, 18 de maig del 2011

LA CANDIDATURA








Ahir dimecres es va presentar la candidatura al complet de Junts per Beneixama i el seu programa per als pròxims 4 anys.

Per amenitzar l'acte es va projectar el Romanç que els membres d'Al Tall li han dedicat al President Camps (No sols arrasa al Polònia, Camps és un dels més vist a tot You Tube; últimament són molt visitats els seus vídeos del parell de visites que ha fet a Ontinyent, on se l'ha rebut com es mereix).

Pepe Toni va anar nomenant tots els candidats, un a un, al temps que pujaven a l'escenari entre forts aplaudiments del públic assistent. Àngela va recordar alguns dels episodis dels últims quatre anys a l'Ajuntament. MªJosé Payà i Joan Bellod ens van presentar el programa electoral (d'on s'ha copiat diverses propostes el PP local) i, de nou Pepe Toni, va tancar l'acte amb noves propostes de Junts per Beneixama i un comentari "carinyós" sobre la llista dels nostres competidors polítics, el PP de Beneixama.

Entre unes coses i altres, va haver un momentet per agrair la dedicació a la feina municipal a Àngela Sirera i a l'Alcaldessa Amparo Barceló.

L'acte va concloure amb un porrat amb vi i cervesa i cacaus i tramussos i, fins i tot, faves bollides.

Junts per Beneixama es presenta a les eleccions amb el que és un autèntic monument a la sinceritat política:
Hem fet el que hem pogut i continuarem fent el que podrem.

diumenge, 15 de maig del 2011

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA I PORRAT


El pròxim dimarts 17 de maig, a les 20 hores i a l'auditori municipal, tindrà lloc la presentació de la candidatura de JUNTS PER BENEIXAMA  a les eleccions municipals de 2011.

Farem un repàs al que han sigut aquests quatre anys a l'Ajuntament, exposarem el que ens agradaria fer els pròxims quatre i xarrarem mentre prenem un vinet o una cervesa amb cacaus i tramussos.

JUNTS PER BENEIXAMA, PAS A PAS FENT POBLE.