divendres, 27 de març de 2015

ELECCIONS MUNICIPALS 2015.

Hui, Mariano i cia han aprovat el Reial Decret de convocatòria d'eleccions municipals. 

Diu Soraya que el dilluns 30 l'enviarà on corresponga i el dimarts 31 el publicarà el BOE.

En eixe moment comença el plaç de presentació de candidatures que s'allargarà fins el dia 20 d'abril.

La campanya electoral serà entre el 8 i el 22 de maig.

El 23 podrem reflexionar sobre el tema, i el 24 seran les eleccions. Haurà acabat, per tant, una part del malson d'aquests últims quatre anys.

Cal doncs donar-se pressa en inaugurar el que s'haja d'inaugurar, construir una altra pista de padel si s'ha de fer, (seria millor una pista d'esquí, la gent ens ho demana), i concretar el dia de la "gala lírica" i el berenar posterior.

SUBVENCIONS PER UN "TUBO".

Ho havíem dit. Traca final, alguna carcasa, ah!, ... i ha faltat un pèl per a tirar masclets. Allí mateix, a dintre del Saló de Plens. No heu vingut i us ho heu perdut!

Ara, i les setmanes i mesos que vindran, hi haurà subvencions per a tots, a la web municipal ja ens diuen que la Dipu ens ha concedit "cinco aparcabicicletas", "cinco"; i han demanat també "dos salaris joves", (ara se'n recorda ella dels salaris i dels joves), ho ha dit Mª Ángeles Rivas Graciá, i ..., "gales líriques" a l'Auditori. Què? No ho esperàveu, eh? Doncs sí, "gales líriques". Nosaltres, la veritat, som més partidaris de l'òpera, més concretament, de Wagner, però, una passadeta de "La Revoltosa" o de "La del manojo de rosas", de tant en tant, tampoc ve malament. Caldria que no oblidaren el berenar. Després de la "gala lírica" toca berenar.

Resumint, un rastre i, com a mostra, un exemple: han demanat una subvenció d'equipament d'intal·lacions culturals, la compra de sis ordinadors per a la Sala del Centre Cultural, "bueno, canviaríem els ordinadors de dins l'Ajuntament i els de dins l'Ajuntament els formatejaríem i serien els que col·locaríem allí" -ho conta literalment així Mª Ángeles.(Ja voreu quan es redacte l'Acta com ho diu exactament així, que els ordinadors destinats a equipaments culturals són per a dins de l'Ajuntament, ja voreu com ho diu l'Acta així).

Aquesta persona té frases antològiques. Poc després li recrimina a un regidor de l'oposició el que està dient: " ... ho dius així com si ací no es fera res ...". La paciència, la prudència i el sentit comú de l'oposició eviten dir moltes coses.

dimecres, 25 de març de 2015

PLE ORDINARI MES DE MARÇ 2015.

Últim Ple Ordinari de la legislatura. Serà el proper dijous, o siga demà, a les 19,30 hores i al Saló de Plens de l'Ajuntament de Beneixama.

Sembla la traca final, o igual, una mascletada: díhuit punts a l'ordre del dia.

1. L'acta anterior.

2 i 3. A donar comptes de la liquidació del pressupost 2014 i del "marco pressupuestario" 2015-2018. Casi res, diu el paperet.

4. Modificació dels estatuts dels bombers d'Alacant.

5, 6 i 7. Modificacions d'ordenances fiscals: taxes piscina, taxes escoles esportives i reglament d'instal·lacions esportives.

8, 9 i 10. Ordenances i reglaments: ús d'instal·lacions municipals d'aigua de reg, caixers automàtics i reglament d'"Honores y Distinciones".

11 i 12. Noms de carrers: a la plaça de la Torre se li dirà "Plaza de la Torre" i a l'avinguda Mestre D. J. Antonio Porto Valladares se li dirà "Avda Mestre Antonio Porto Valladares".

13. Dues aules de l'escola antiga per a la Colla de Dimonis, això sí, en "precario".

14, 15, 16, 17 i 18. Decrets d'Alcaldia, Mocions i Proposicions d'urgència, informes d'Alcaldia i Precs i Preguntats.