dissabte, 28 de febrer del 2009

EXPOSICIONS FESTERES



El dissabte 28 de febrer, a les sis de la vesprada, s'ha inaugurat l'exposició que recull els treballs presentats al concurs de Dibuix Escolar "Mig Any Fester" i al de Fotografia de Festes de Moros i Cristians "Pepe Mas".

Treballs molt bonics de bona part de les xiquetes i xiquets de l'escola i trenta-quatre fotos de festes molt interessants. S'han fet uns breus parlaments per part del regidor de Festes i la regidora de Cultura, informant als assistents dels membres dels jurats que han seleccionat els treballs guanyadors, així com dels propis treballs seleccionats: 5 treballs de cadascuna de les dues categories dels dibuixos i els dos premis del concurs de fotografia.

El proper diumenge 8 de març, dins l'acte del Fotomarató Digital, es lliuraran els corresponents premis.

Els regidors, en nom de l'Ajuntament, han agraït molt especialment la participació, tant en quantitat com en qualitat.

divendres, 27 de febrer del 2009

PASTOR AICART, MÉS ENLLÀ DE LA POESIA.

La beca d'estudi de l'obra del Poeta Pastor que l'Ajuntament de Beneixama i la Regidoria de Cultura li van adjudicar a Josep Martínez Sanchis, ha donat ja el seu fruit.
Josep, ja té enllestit el treball i a punt de publicació. Una coedició amb la Universitat de València, farà possible que el treball es convertisca en llibre i puguem apropar-nos a un millor coneixement de la vida, la personalitat i l'obra del tan nomenat poeta al nostre poble.
Es tracta, se'ns dubte, d'un treball seriós sobre Pastor Aycart, que ens permetrà conéixer millor el poeta fora dels tòpics a l'ús. Esperem tenir prompte el llibre a la venda i a l'abast de tothom. La persona objecte d'estudi i la seua obra s'ho mereixen.