dimarts, 14 de maig del 2013

ÉS EL MOMENT: A FUMIGAR!

Amb l'arribada de la primavera, la sang s'altera, ja ho sabíem. Els "pulgons" i la mosca blanca també s'alteren, o això pareix. Doncs bé, toca fumigar.

Ja s'ha comentat en diferents plens: És precís fumigar-ho tot? Se sap realment el producte que cal utilitzar? 

S'ha plantejat col·laboració, fer un estudi de les necessitats, dels productes adequats, una programació temporal de les actuacions, intentar cercar alternatives, ...

Com solen dir els polítics, sembla que això ara no toca, ara toca fumigar, i s'ha acabat. Tenim arbres, floretes, arbusts, jardins, places, el maquinari apropiat, aigua i productes químics. Aleshores, què millor que fumigar-ho tot, de ponent a llevant i de nord a sud, tot. Com que també tenim fotocopiadora en color, fem fotocòpies i decorem els troncs i faroles de tots els parcs i jardins.

El producte químic utilitzat aquesta vegada sembla que és aquest:



Està autoritzat en "florales y ornamentales", com també ho està en albergínies o melons d'aigua, segons el prospecte de l'empresa fabricant, (també pel Ministerio de Agricultura, "parques y jardines" -diu).





Ja esteu avisats: "Peligro. No tocar."
"Hay momentos en la vida a los que la perspectiva del tiempo ofrece la cualificación de la singularidad" -li deia el "pulgó" a la mosca blanca. I mira com han acabat!