diumenge, 16 d’agost del 2009

PRESENTACIÓ PROGRAMA DE FESTES 2009

El passat divendres va tenir lloc la presentació del Llibre de Festes de Beneixama al claustre de la Fundació Elena Santonja. Feia bona nit i va assistir nombrós públic, encara que menys que l'any anterior. Els caps de setmana d'agost concentren una bona quantitat d'activitats i la gent a de repartir-se. Però, algunes absències, no cal dir-ho, són ben significatives.

El Regidor de Festes, Pepe Toni, va fer la presentació de l'acte, explicant quina seria la seua estructura, per fer públic el contingut del Llibre de Festes, i va desitjar bones festes a tots.


Francesc Sarrió i Àngela Sirera foren els encarregats de repassar una a una les seccions del programa i explicar-nos les novetats, les característiques relatives al disseny de la publicació i els continguts generals.

Encara que es van repassar tots els apartats del llibre utilitzant la projecció, José Lozano i María José Payà, cronista oficial de Beneixama, van explicar més detigundament les seues Cròniques i l'article sobre Pepe Mas. Igual que també ho va fer l'autora de la portada i el cartell anunciador de les festes.


Per acabar fou l'Alcaldessa qui, després dels agraïments corresponents, tornà a desitjar-nos bones festes.

L'actuació musical va estar a càrrec de dos percussionistes de qualitat, José Miguel i Daniel, que van interpretar unes peces breus, al començament, a la meitat de l'acte i per acabar, peces que van sorprendre al públic gratament. Hem conegut el contingut del programa de festes i també el saber fer de dos dels nostres músics, del nostre poble.

Al final, les diferents filaes i comparses, van repartir els llibres de Festes als seus respectius socis i l'Ajuntament als col.laboradors. Unes pastetes i un herberet van tancar la nit.