dijous, 1 de gener del 2015

BON ANY NOU 2015.



Durante tres largos años de gobierno del Partido Popular, la ciudadanía española ha soportado mentiras electorales, corrupción, estafas, negligencias, abusos, desidia, imposiciones, recortes, burlas, ineficacia y un intento claro por destruir las bases públicas y garantes de un estado democrático.

dilluns, 29 de desembre del 2014

INTERESSANTÍSSIMS INFORMES D'ALCALDIA.

Continua el Ple Ordinari del mes de novembre. No havíem tingut temps d'acabar-lo, centrats com estem celebrant discursos i premonicions que vaticinen la proximitat de temps de felicitat. La crisi s'acaba, la "prima de riesgo" baixa; el petroli també; i el "pib" es dispara. Això diu Mariano. O siga que prepareu-se, que s'acosten, de nou, moments de glòria.

Un moment! Abans de continuar cal desitjar-vos a tots BON NADAL i MILLOR ANY NOU! Però, millor, millor, eh?, que aquests desitjos no siguen, només, un tràmit. Es preveuen almenys un parell de moments esperançadors durant el 2015: les eleccions municipals i autonòmiques, amb el canvi en l'alcaldia, tan necessari per al nostre poble, i la desaparició del Palau de la Generalitat d'aquest home que ara l'habita; i també les eleccions espanyoles, per perdre de vista al president Rajoy. Esperem!

Al Ple tocaven ara els informes d'Alcaldia. I començava la regidora de joventut i de serveis socials amb el seu informe escrit, i llegit, i que vol que conste en acta tal i com el llig, al peu de la lletra. 

Diu, entre altres assumptes, que el "Informe Epidemiológico" sol·licitat a Sanitat estarà acabat abans que finalitze l'any actual. Ja queda poc!

Després, llig un informe detallat sobre la VIIª edició del Beneixama Rock:
- La Gossa Sorda: 4.170 €, IVA inclòs.
- El tècnic de so: 2.400 €, IVA inclòs.
- La resta de grups, quantitats sensiblement inferiors. Per exemple, al grup anomenat "Recursos Nulos", 150 €.
Total de despeses: 9.200 €.
Total d'ingressos: 4.700 €

El Rock, li costa a l'Ajuntament de Beneixama 4.500 €. La música s'ha de pagar, toquen rock o Paquito el Xocolatero, i informar detalladament del que ha costat és "transparència", com la de la web de Mariano. Ara bé, 4.000 € per la Gossa i 150 € per "Recursos Nulos"? Mira que hi ha noms per posar-li a un grup, i va i trien "Recursos Nulos". Aleshores, amb 150 € encara es poden considerar ben pagats.

- Per què en uns dius "IVA incluido" i en altres no? -pregunta la regidora de Junts.

Primera resposta, de la regidora de Joventut: Perquè els altres són com un obsequi que se'ls fa per participar. Són obsequis.

Segona resposta, de l'Alcalde: Ho cobra un dels integrants amb el seu CIF. Firma amb el seu CIF i tal. Les primes de segurs no tenen IVA.

Està clar, no?

A continuació, la regidora Mª Ángeles Rivas diu que "ja podem dir que tenim un agent de policia local". I l'Alcalde, que hem rebut moltes subvencions que, a més a més, hem cobrat: "molt bé per als temps que corren". I que estem buscant "secretari per acumulació", però, no el trobem. N'havíem encontrat un, "serio", "imparcial", "molt professional", però, no podrà vindre, és secretari d'un ajuntament de primera i no pot fer "acumulacions" en un ajuntament de tercera. 

- Continuem buscant. Estem fent el que podem -conclou l'Alcalde.

- La secretària de l'Ajuntament de Biar no estava interessada? -pregunta Mª José.

Com que estem segurs que hi haurà gent que considerarà una injustícia fer-li un obsequi de 150 € a "Recursos Nulos" i que la Gossa Sorda estiga gravada amb IVA, com sabeu altíssim (21%) per a les activitats culturals, una ocurrència de Mariano i Cristobal, inserim una mostra del treball d'aquest últim grup, com un acte de justícia, en aquest cas de "justícia poètica".