dissabte, 24 de setembre del 2011

CENT DIES DE GOVERN


El passat onze de juny, dissabte, va tindre lloc la constitució de la corporació municipal. El nou Equip de Govern va fer-se càrrec de l’Alcaldia i de les respectives Regidories. Han passat ja 100 dies des d’aquell moment i després de cent dies de cortesia, les institucions, els partits, els diaris, el Canal 9 i alguns ciutadans, fan una valoració sobre el que s’ha fet durant aquest període.

I què s’ha fet, en aquest cas a l’Ajuntament de Beneixama?

-S’ha apagat l’enllumenat de la façana de l’Ajuntament degut a un problema amb el temporitzador. I per què no li agrada als que manen.

-S’han despenjat unes fotografies retocades amb Photoshop de la paret del Saló de Plens per falta d’espai, pensant en el futur. I això ho ha decidit tot el senyor alcalde.

-S’ha penjat un crucifix a un racó de la paret del Saló de Plens perquè ja estava allí abans de la República. Així ho va dir al Ple, sense concretar si la Primera o la Segona República Espanyola.

-S’han fet quatre o cinc discursos, i quins quatre o cinc discursos!, per part de l’Alcalde.

-Es va solucionar el problema de la bomba (de la bomba de l’aigua del pou de Sant Joan, no us alarmeu). “Se’n va pujar per les parets”, l’alcalde. (Així ho va dir ell a un Ple Municipal, sense especificar quines parets).

-S’han tret els comptes de totes les despeses en qüestions judicials de l’anterior equip de govern. Les despeses, els ingressos derivats de les resolucions corresponents no cal.

-S’ha eliminat el dinar del dia de l’Entrà a la Venta del Borrego, que ens costava molts euros i estem en crisi. S’ha substituït aquest dinar per un càtering a “La Fundación”. En aquest càtering no s’ha fet ús del “sector hostelero local”.

-S’han nomenat els tinents d’alcalde més d’una vegada, s’han adjudicat les regidories i els sous dels qui cobren per la responsabilitat municipal.

-També s’ha solucionat el problema d’obrir el bar de la piscina per la nit.

-“Què, ja has notat el canvi en les festes des de que estem nosaltres?”, preguntava el regidor al fester en meitat del carrer, on tot se sent.

- S’han tirat focs artificials des de La Glorieta de la Divina Aurora aprofitant que compta amb nou paviment. (Recordeu que es diu així, Glorieta de la Divina Aurora, es va aprovar en un anterior Ple. Ja no és Carrer Cardenal Payá, encara que no li hagen col·locat encara la placa corresponent amb els números correctes de les cases i no hagen col·locat tampoc ..., no recorde que volia dir).

-S’ha potenciat enormement l’ús de la Sala d’Exposicions Temporals, les visites a la Torre de Beneixama, en fi, el turisme local en general.

Mireu si s’han fet coses, malgrat la crisi. I moltes coses més que ací no caben. Això que només són cent dies, que quan en duguen 400 o 600 imagineu-vos!

divendres, 23 de setembre del 2011

NAVARRO FERRERO AL CLUB INFORMACIÓN

Hui, dijous 22 de setembre, ha tingut lloc la inauguració de l'exposició "Navarro Ferrero: una singular personalitat artística" al Club Información.
Una presentació, seguida d'una conferència a càrrec d'Ángel Luis Prieto de Paula al Saló d'Actes, ha donat pas a la visita a l'exposició de les obres de Navarro Ferrero que ja hem tingut ocasió de vore a la Casa de Cultura de Villena i a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Beneixama inicialment.
Ha assistit nombrós públic: familiars, representació municipal, amics i coneguts de l'artiste que ha quedat satisfet, una vegada més, amb la contemplació de l'obra de Pepe Navarro.

Es tracta de la satisfacció que provoca tot reconeixement que és merescut. I en aquest cas ho és!




dimecres, 21 de setembre del 2011

TINENTS D'ALCALDE

Saben vostés qui és l'Alcalde de Beneixama? Segur que sí, és conegut, al cap i a la fi és la persona que més temps ha estat com alcalde de l'Ajuntament des de la famosa "transición". Fa uns mesos teníem la seua foto, (perdó, foto retocada amb Photoshop), penjada a la paret del Saló de Plens, ara ja no.

Però, saben qui és el primer Tinent d'Alcalde? I la segona Tinent d'Alcalde? 

També és fàcil. Ací mateix ho poden llegir:


REGIDORIES

El senyor alcalde de l'Ajuntament de Beneixama ha delegat en les respectives regidories.
I quines són aquestes regidories?
Qui són els regidors i regidores i de què s'ocupen?
Per si de cas no ho saben vostés hem pensat en facilitar aquesta informació i, així, podrem dirigir-nos directament al regidor o regidora responsable per sol.licitar-li informació, demanar-li aclariments, fer-li propostes, ... i exigir-li les seues responsabilitats.




Un mes després va haver alguna modificació:



diumenge, 18 de setembre del 2011

CORREFOCS

Tal i com estava escrit a la programació mensual ( i a aquesta mateixa web), ahir va tindre lloc el correfoc de festes. "Como es tradicional" anunciava també la ràdio. O, "com s'ha fet sempre", que diria la regidora.