dimecres, 30 de maig del 2007

COMUNICAT DE JUNTS PER BENEIXAMA

Davant les informacions aparegudes en alguns diaris i determinats comentaris que circulen pel nostre poble, l'agrupació d'electors "Junts per Beneixama" vol puntualitzar el següent:

a/ AEJPB, a dia de hui, no ha mantingut cap contacte amb cap de les altres dues formacions polítiques que han obtingut representació a les eleccions passades per a la formació del futur govern local.

b/ El cap de llista de AEJPB és Pepe Toni Mataix (i no Matas).

c/ MAI, ni durant la campanya electoral, ni a les nostres manifestacions públiques, ni al mitin final de campanya del dia 25, ni al nostre programa electoral, no hem parlat de recolzar la llista més votada, ni fins i tot de possibles pactes.
Qui diga el contrari, està faltant a la veritat.

Aquesta classe d'informacions sols dificulten el normal desenvolupament de les converses imprescindibles i necessàries per a la formació del nou govern municipal.

Junts per Beneixama.

dilluns, 28 de maig del 2007

GRÀCIES PER HAVER-HO FET POSSIBLE


Des de Junts per Beneixama, volem donar-vos les gràcies per haver dipositat la vostra confiança en nosaltres.
Ara comença un període en el qual esperem que podrem dur a terme propostes profitoses per a totes i tots. Sense cap distinció de color o ideologia.
Heu fet possible el somni de pensar que una altra Beneixama és possible. Treballarem perquè eixe poble que tots volem siga una realitat.
Com diu la lletra del nostre himne, una miqueta adaptat: Beneixama, la nostra il·lusió.
Gràcies. Intentarem no defraudar-vos.