divendres, 31 de maig del 2019

Els resultats electorals de JpB no han estat satisfactoris per a nosaltres, no han sigut els que esperàvem. No hem guanyat les eleccions municipals. Potser siga la primera vegada que lligen que un grup polític no ha eixit guanyador d'unes eleccions, escrit per ell mateix. Doncs bé, JpB no ha guanyat les eleccions municipals 2019. La majoria dels electors així ho han decidit.

Nosaltres pensàvem que es valoraria el treball realitzat pels nostres representants durant l'anterior legislatura. Sabem que eixe treball ha sigut molt i alhora, ben fet, sempre formant part de l'equip de govern. Creíem que teníem propostes interessants al programa electoral. Una gran majoria de l'electorat ens ha dit que no és així. Però, 195 persones ens han donat el seu vot i els ho agraïm ja que, gràcies a elles, JpB, per quarta vegada consecutiva, ha aconseguit representació municipal, un regidor. I el nostre regidor intentarà, en la mesura de les seues possibilitats, amb la col·laboració i ajuda de tots els membres de JpB, contribuir a la millora del nostre poble. Tenim quatre anys per aconseguir-ho i molta feina a fer!



El passat divendres JpB va presentar la seua candidatura i el seu programa electoral per a les eleccions municipals. L'acte va tenir lloc a l'Auditori i fou conduït per Amparo i Paco, que van anar presentant alguns dels candidats de la llista electoral.
Àngela ens va contar què és això d'una agrupació d'electors i les diferències amb un partit polític. Maria José va fer un resum del que ha estat el treball realitzat a l'ajuntament pels nostres regidors durant la passada legislatura; molt i ben fet.
A continuació, Fernando, Rocio, Josep Miquel i Vicenta van comentar diferents punts del nostre programa electoral, aquells als quals li concedim major importància. Per finalitzar, Juan Carlos, el cap de llista, va exposar les seues motivacions al presentar-se i les seues intencions si aconsegueix la representació municipal a la qual aspira.
Va concloure l'acte amb una picadeta per poder compartir idees i opinions entre els assistents.