diumenge, 5 de juliol de 2009

SANT JOAN

L'acumulació d'activitats dels últims dies, la gran quantitat de fotografies escampades per l'ordinador i la feina, que el que açò escriu també treballa, havia traslladat a l'oblit del blog la festa important de Sant Joan.


La nit del 23 de juny va haver-hi festa: al balcó de l'Ajuntament, fogueres pels carrers del poble i nomenament de capitans i l'Aurora.

Dues novetats: el rodabalcó de l'ajuntament i l'actuació del mag a l'acte de nomenament de capitans. Els presentadors de l'acte també eren nous, o millor dit, diferents de l'any anterior, i ho van fer bé, molt bé.

Les fotografies, disculpeu, no són les millors, tots i totes els i les participants se'n mereixen de millors, però, el fotògraf és un aficionat, que no passa d'ahí, de ser un simple aficionat i, la llum artificial, la nit, el flash i el moviment de les persones han impedit mostrar-les, ja us ho he dit, com es mereixen. Almenys que servisca per deixar constància i per recordar.

NIT DE BOLEROS


El dissabte 4 de juliol s'ha celebrat la primera nit de boleros al claustre de la fundació Elena Santonja de Beneixama.

La Coral Ambrosio Cotes de Villena, Cantoría Hipponensis de València i la Societat Coral Beneixama han estat les agrupacions participants.El tema, boleros: "El reloj", "Sin ti", "Solamente una vez" o "Noche de ronda" algunes de les obres interpretades.

El recinte estava ple de gom a gom de gent a la que sembla li va agradar el repertori i la interpretació que les corals van fer; els aplaudiments així ho indiquen. Calor també en va fer suficient, potser massa inclús.


Cadascuna de les corals va interpretar cinc peces i, a l'acabament, un lliurament de records a les que participaven de fora i una peça final conjunta. Un berenar sopar al maset dels Llauradors i el proper any, si ve al cas, més: la segona nit de boleros o de ...