dimecres, 30 de maig de 2012

CONJUNCIÓ ASTRAL.

Durant aquests últims dies s'ha produït una conjunció astral com a conseqüència de la qual han tingut lloc alguns desperfectes.

Primer astre: S'ha realitzat, per part de l'Ajuntament, una fumigació preventiva contra ... (no sé contra què), als parcs i jardins, avingudes, passeigs i assagadors, sobre l'element vegetal que els acompanya. El líquid utilitzat tenia una part molt important d'aigua, però, possiblement contenia algun altre producte químic afegit.Segon astre: Els Morus alba, (potser també Morus nigra), han patit aquest tractament. Dic els Morus alba com podia dir el que queda d'ells, ja què també els ha afectat aquest tema tant de moda que és el de les retallades. Les seues fulles són l'aliment preferit de determinats cuquets.

Xop, sense retallades.
Moreres després de les retallades.

Tercer astre: El Bombyx mori és un lepidòpter al qual les fulles del Morus alba li encanten. I en aquesta època de l'any sembla que tenen fam, molta fam.Quart astre: Determinades persones, fonamentalment xiquets i xiquetes en edat escolar, són aficionades a guardar dintre d'una caixa les larves del Bombyx mori i també, a la mateixa caixa, les fulles del Morus alba. Aquesta caixa ha estat el lloc on s'ha concretat l'avaria, desencadenada per la intersecció del Bombyx, les fulles del Morus i la fumigació preventiva.

Bertín, el gusanito de seda.

No vull ser pessimiste, però, hi ha profetes que preveuen la fi del món per al dia 22 de desembre de 2012, precisament el dia del sorteig de la loteria de Nadal, (sembla que en aquest negoci també ens trauran els diners i no obtindrem cap benefici, que és el que ocorre tots els anys), seguint les prediccions del calendari maia. Últims descobriments arqueològics neguen el desastre. No tindria sentit, ja què no ocuparia les primeres planes dels periòdics, tapat pel DESASTRE amb majúscules, que és el dineral que ens costarà Bankia.Caldria estar molt atents al que diga l'horòscop, fins i tot a l'hora de ensulfatar els arbres ornamentals, (o el que queda d'ells).


dimarts, 29 de maig de 2012

PLE MUNICIPAL ORDINARI DE MAIG.

El dijous hi haurà Ple. És l'últim dijous del mes i toca Ple Ordinari. Serà a les 20 hores. Només té huit punts a l'Ordre del Dia, però, un d'ells és Informes de Alcaldia i, com sempre, promet.

També hi ha una moció de Junts per Beneixama. Anem a preguntar-li pel que ja li vam demanar un dia ja fa temps, declarar la sèquia mare com a Bé de Rellevància Local. A vore com va l'informe corresponent i si ja té la documentació preparada per sol·licitar-ho.

Encara que informes i documentacions en té algunes més pendents: hi havia per ahí un informe sobre possible incompatibilitat de remuneracions econòmiques i alguna ordenança sobre alta tensió. La dedicació i la capacitat de treball dels nostres governants de segur que pot amb tot.

Com que també estem en període de presentar recurs d'alçada a la declaració d'utilitat pública de la línia d'alta tensió, igual l'Ajuntament ja té preparat el seu recurs per aprovar-lo al Ple i presentar-lo a la Conselleria corresponent. O no?

diumenge, 27 de maig de 2012

RECURS D'ALÇADA CONTRA L'ALTA TENSIÓ.

Ja hem publicat en aquest blog un model de recurs d'alçada contra la Resolució que declara d'utilitat pública la línia d'alta tensió. Ara en publiquem un altre, amb algunes modificacions, en valencià i en castellà.

Tots són vàlids. El primer és vàlid. Aquests també, tant si el presenteu en valencià com en castellà. És interessant que se'n presenten models diferents.

Imprimiu el document i empleneu-lo. El podeu fer arribar a qualsevol membre de JpB o del Col·lectiu per la Defensa Ambiental de la Vall de Beneixama i nosaltres el presentarem. També el podeu presentar directament en qualsevol PROP. Igualment per correu ordinari certificat, si voleu que conste el rebut com a presentat, dirigit al Secretari Autonòmic de la Conselleria corresponent.

El blog només permet imatges jpeg. Si voleu el document en PDF, Word o ja imprés en paper, demaneu-lo. Si necessiteu diverses còpies ja impreses, feu-nos-ho saber i us les facilitarem.

També podeu fer les modificacions que cregau convinents. Quant més varietat hi haja millor. Hauran de resoldre recursos diferents i no ho faran automàticament amb una sola resposta. 

Per correu electrònic podem fer-vos arribar el document que vulgau. Contacteu amb el correu o facebook de qualsevol membre de Junts per Beneixama o del Col·lectiu per la Defensa Ambiental de la Vall de Beneixama.

No anem a parar, ni anem a callar. De moment cal presentar el recurs, després hem de fer visibles els responsables d'aquesta barbaritat, de donar permisos d'obres, d'autoritzar projectes, de signar convenis, d'actuacions contràries als interessos del nostre poble.ALTA TENSIÓ, NO.