divendres, 7 d’octubre de 2011

MÉS SOBRE LA TEORIA DEL COLOR

Creien vostés que això d'omplir de llumenetes de color les façanes era una mania només municipal, doncs no! 

Hem descobert la façana d'una catedral també plena de llum i de color: es tracta de la Catedral de Reims, a França, que celebra els seus 800 anys.


FOCS ARTIFICIALS AL PLE MUNICIPAL


Relata el regidor socialista –a l’apartat de precs i preguntes del Ple- que el dia de l’entrà, en un moment de descans, assegut a un banc de la Glorieta de la Divina Aurora, va poder observar com es llançaven focs artificials, a l’arribada dels capitans, des de damunt del paviment, del nou paviment, d’aquest recinte.

Les conseqüencies no arribaren a ser greus, sols l’embrutaren, però, demana es tinga en compte, per evitar que es repetisca el fet.

Es pot fer el mateix des del carreró o des de l’asfalt darrera del castell –afegeix.

Davant dels fets consumats, i certs, tal i com els conta el regidor, els governants podien haver donat una resposta ben senzilla:

- No eren coneixedors del tema, no se sap el que va passar, s’averiguarà, s’informarà als responsables i s’intentarà evitar que es repetisquen (si és que es vol que no es repetisquen). I ja està.
Fins i tot, podia haver qui assumira la responsabilitat i es comprometia a evitar que tornara a passar. I equip de govern, oposició i públic assistent ens ho creuríem i confiaríem en què no es repetira.

Doncs no, no fou aquesta la resposta. La resposta tingué diferents fases:

-       Primer aparèixen en escena “una quadrilla de xiquets amb bicicletes i monopatins per damunt de la Glorieta de la Divina Aurora”. Les caixes de focs artificials han desaparegut ja d’escena.

-       Després, aquestos artefactes, conduïts per intrèpids joves, ratllen completament el paviment recentment estrenat.

-       A continuació desfilen, durant dos o tres dies, els treballadors de l’Ajuntament que “amb gasolina sense oli”, creu la Regidora, diu, i després de molt de fregar, aconsegueixen netejar-lo.

-       I no acaba ahí la cosa, torna a insistir la Regidora: “el piso de la Glorieta de la Divina Aurora i de davant de l’Ajuntament està tot ple de gotes de cera”. Els focs d’artifici del dia de l’entrà ja fa temps que són història.

És com quan li renegues al xiquet per qualsevol malifeta i diu:

- Jo no, ha sigut aquell!

I aquell altre et diu:

- Que no, que aquest no sols ha fet això, ha fet això i això altre,  i més encara!

Què li farem! Són coses de xiquets! (I de xiquetes també, eh!).


PARA GUSTOS, COLORES

La màxima filosòfica és de la Regidora de Cultura a un Ple Municipal:
"Para gustos colores"
referint-se al color i l'enllumenat de la façana municipal.
I tenia raó! Hem trobat una façana, també municipal, amb colorets. Es tracta d'una projecció sobre la façana amb motiu de la festa major de la ciutat. L'Ajuntament en qüestió és el de Barcelona, la passada Festa de la Mercè.dimecres, 5 d’octubre de 2011

ESCOLA PÚBLICA

Per l'escola pública, en la que ens hem format tots nosaltres, en la que estudien els nostres fills i filles, en la que alguns de nosaltres treballem també, per l'escola d'ara i de sempre, per l'escola del futur, ... en aquest moments de dificultat. Per parar-li els peus a tots aquests personatges que s'han proposat acabar amb aquesta escola que és de tots.

CONCURS: DIFERÈNCIES

Un concurs clàssic: trobar les diferències que hi ha entre les dues fotos d'un mateix edifici. Hi haurà premi entre tots els acertants.
ORDRE DEL DIA


L'entrada anterior vam publicar, a títol informatiu, l'Ordre del Dia del Ple que anava a celebrar-se. Com que va haver un error, alié a la nostra voluntat informativa, el tornem a publicar com va ser.

ORDRE DEL DIA:
1.     Lectura i aprovació, si s’escau, de les actes que estan pendents d’aprovació.
2.     Modificació de Crèdits núm. 3/2011 per crèdits extraordinaris i suplements de crèdit.
3.     Moció de Custòdia Compartida presentada per UEFACC i subscrita pel Grup Popular.
4.     Moció Junta Central d’Usuaris del Vinalopó, l’Alacantí, .... sobre firma de document d’adhesió de propostes i reivindicacions subscrita pels tres grups polítics de l’Ajuntament.
5.     Conveni de col·laboració dels ajuntaments del Camp, La Canyada i Beneixama, junt a la Diputació d’Alacant, sobre execució de l’obra de millora del col·lectos d’aigües residuals.
6.     Dies no lectius del Curs Escolar 2011/2012 a proposta del Consell Escolar.
7.     Moció projecte “Nave Almacén”.8.     Informes d’Alcaldia.


9.     Decrets d’Alcaldia.
10. Precs i preguntats.