dilluns, 19 d’abril de 2010

RUTA LITERÀRIA: EN L'OLIVERA DELS CIMALS ALTS

El passat diumenge es va realitzar una nova activitat prèvia a la Trobada: la ruta literària al voltant del llibre de Maria Conca "En l'olivera dels cimals alts".
En un principi estava previst un passeig fins a Sanxet on l'autora del llibre ens parlaria de l'obra i dels seus personatges, però, la pluja que començà a primeres hores del matí ho impedí.
El que no va impedir és que es fera l'activitat al gimnàs del col.legi. I tot va anar bé, molt bé. A més, va haver sorpresa i van aparèixer per allí el barrufet Rodamon i Aïda, que van sorprendre els assistents.Sembla que al centre ja els esperaven i havien ambientat el local. Fins i tot havien plantat la gran olivera allí mateix!I TROBADA D'ESCOLES DE MÚSICA TRADICIONAL

Ahir diumenge, es va celebrar a l'Auditori Municipal de Beneixama la Primera Trobada d'Escoles de Música Tradicional de Dolçaina i Tabal.
Els participants, músics de la Colla "El Tossal" de Sant Vicent del Raspeig i de la Colla "El Reclot" de Beneixama, eixiren des de la plaça de l'Ajuntament, per desplçar-se, junt al públic acompanyant, a l'Auditori, on van oferir-nos un animat concert i, com sol ser habitual, breu, per deixar a la gent amb ganes.Cadascun dels grups interpretà tres peces i, per acabar, tots junts, en van interpretar dos més.
La Colla "El Reclot" va interpretar una marxa cristiana, Al Reclot, composada pel seu director, Vicent Sanz, per a l'ocasió.
Molt bé.