divendres, 2 d’agost del 2013

EL PLENARI DEL 25 DE JULIOL.

El dijous vint-i-cinc de juliol va tenir lloc la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de juliol, igual que el mes de maig es va fer la corresponent al mes de maig i el setembre es farà la corresponent al mes de setembre (fin de la cita). 

Açò no és una cita, però, com volia escriure "fin de la cita" ho he escrit. I ho he escrit en castellà, "fin de la cita", perquè he volgut, i en aquest cas coincidisc amb el Regidor de Festes, aclarint que en ningun cas utilitze aquesta llengua com a "bandera política" sinó com a "vehicle de comunicació". I demane disculpes al conductor del vehicle i al repartidor de banderes. O millor, no li demane disculpes ni al conductor del vehicle ni al repartidor de banderes.

Abans de començar el Ple, el senyor Alcalde vol fer un recordatori i traslladar les condolències a la família de Pedro Joaquín, i sobre l'accident del tren que es dirigia a Santiago de Compostela, recordatoris als quals s'adhereix el Plenari Municipal al complet.

Després, s'aproven les dues actes pendents per unanimitat, es dóna compte de l'informe de morositat trimestral i s'aproven diferents mocions sobre el millorament del serveis de rodalies a l'estació de Villena i sobre els accessos a l'estació de l'AVE. (Un exercici turístic que podeu fer aquestes vacances és anar de visita a l'estació de l'AVE. Podeu anar per Villena i tornar per la Colonia de Santa Eulalia i admirar la magnífica obra arquitectònica, magnífica i barata (uns dotze milions d'euros, més o menys), que el mes passat van inaugurar diferents personalitats, acompanyades pel nostre alcalde en l'esdeveniment. L'estació de l'AVE de Villena està preparada per rebre milers i milers de turistes que arribaran per descobrir tot l'Alto Vinalopó i els voltants, turisme rural, a més dels milers d'emprendedores que d'allí sortiran a omplir el món de negocis i llocs de treball. Les imatges de la inauguració convé guardar-les per a la posteritat. No són comparables a les de l'aeroport de Castelló, però se li  apropen).

No hi havia mocions d'urgència que tractar i es va donar compte dels decrets d'alcaldia que van pel 64. Després arribarien els informes d'alcaldia i l'apartat de precs i preguntats que deixarem per a un altre dia, acompanyats d'ironies, sarcasmes i somriures que donen por. Ja sabeu que aquestes persones fan tantes coses, i tan ben fetes, treballen tant, i tan ben treballat, que el rastre d'informes és molt llarg, quasi "tan llarg com un dia sense pa". (Fin de la cita).[Se abre paréntesis, se cierra paréntesis, punto final].

dijous, 1 d’agost del 2013

FIN DE LA CITA.

Adjuntem complet el DISCURS DE RAJOY amb totes les cites entre parèntesis.