dissabte, 23 de novembre de 2013

ENRIQUE CERDÁN TATO

Conten els diaris digitals que hui a mort Enrique Cerdán Tato.


Al mateix diari algú diu que "Cerdán Tato no ha muerto". Per a nosaltres tampoc, el recordem. Recordem, per exemple, el 10 de gener de 2009 quan ens va acompanyar, al Centre Social de Beneixama, per participar en la xarrada col·loqui "Entre la dictadura i la democràcia" junt a una trentena de persones (alguns, hui tan preocupats pel "problema de España" i per "el debate catalán", no hi estaven. En aquella època no hi estaven en cap lloc; utilitzant el seu propi llenguatge, "no feien vida de poble". Això els permet, quan assisteixen actualment a "algun" acte cultural al nostre poble, dir que en són moltíssims).


Periodiste, escriptor, lluitador constant per la llibertat i la democràcia, i croniste oficial d'Alacant fins l'arribada al poder del PP. No era de la seua corda. De la nostra sí. I hui, volem recordar-lo.


Perdem una persona valuosa i quedem envoltats de la mediocritat que hui ens governa.dimecres, 20 de novembre de 2013

AI MARIANO!

Hui es compleixen dos anys de l'arribada al govern d'Espanya de Mariano Rajoy. Amb ell, Cristobal Montoro, Wert, Fàtima, Luis de Guindos, Ana Mato, Arias Cañete, ... Els cors, a càrrec de Mª Dolores de Cospedal, Floriano, Javier, Esteban González Pons, Alfonso Alonso, Esperanza, Ana Botella, José Maria, ... per a què més?

I Paco en missa!