divendres, 11 de maig del 2007

EL "LOGO" DE JUNTS PER BENEIXAMA

-
Ací teniu una explicació del nostre "logo":

Podeu veure que hi ha una rosa dels vents que té diverses aspes, cada una en una direcció, sense deixar-se'n cap. Vol simbolitzar que ací hi ha persones molt diverses, amb noves idees, il·lusions, i ganes de treballar pel nostre poble.

Al mateix temps, totes les aspes convergeixen en un punt. Significa que,estem units per una idea comuna, que podríem dir, tot parafrasejant la lletra de l'himne del poble: "Beneixama, la nostra il·lusió".
Des de sempre, la rosa dels vents ha servit per marcar el rumb dels barcos a la mar. Nosaltres volem ser el vaixell que marque un nou rumb en la política del nostre poble.

Damunt de la rosa dels vents de què parlàvem, hi ha les inicials i el nom de "Junts per Beneixama" . Si vos fixeu, reprodueixen els colors de l'escut del nostre poble: el roig i el blau.
Si vols conèixer-nos una miqueta millor, et convidem a la
PRESENTACIÓ DE
JUNTS PER BENEIXAMA
DIVENDRES 25 DE MAIG
A LES 20:00
A L'AUDITORI MUNICIPAL
(SI NO HA HA CAP CANVI D'ÚLTIMA HORA)
Perquè ens estimem Beneixama. Perquè volem una Beneixama diferent sense renunciar a ser ella mateixa.

EL CARTELL


DONEM LA CARA, JUNTS PER BENEIXAMA.

LA LLISTA ELECTORAL



Aquesta llista electoral està formada per gent de
Beneixama, amb l’objectiu de treballar pel dia a dia del nostre poble i per les generacions futures.

Creiem que és l' aposta més forta i decidida per a aquestes properes eleccions.

JUNTS PER BENEIXAMA és l’alternativa .

En el poble es vota a la persona, ara és el moment.
Per què partits? Millor JUNTS PER BENEIXAMA.

Començament de la campanya electoral 11 de maig de 2007.


A les dotze de la nit, Junts per Beneixama vam ser els primers en fer la tradicional apegada de cartells.
La campanya electoral ja ha començat. Ara, i fins el proper dia 27, volem fer-vos conèixer la nostra proposta electoral.

diumenge, 6 de maig del 2007

JPB.


La nostra proposta electoral es donarà a conèixer en els propers dies. Més que un programa hem volgut fer una declaració d' intencions, en la qual intentem explicar tots el que JUNTS PER BENEIXAMA pretén fer si decidiu dipositar la vostra confiança en nosaltres.
Però volem que no només et decidisques a votar-nos, sinó que també t’impliques a l’hora de decidir què és millor per al teu poble.

Volem que l’ajuntament estiga a ta casa, i que pugues accedir a ell sense complicacions, per a poder solventar-te dubtes i inquietuds. Des d'ací també agraïm a tota la gent que pel carrer ens para, ens pregunta i ens dóna suport.

Esperem que aquest recolzament continue desprès del 27 de maig perquè JUNTS PER BENEIXAMA sí que continuarem treballant pel nostre poble.