dimarts, 16 d’agost del 2011

PRESENTACIÓ PROGRAMA DE FESTES 2011

El dilluns 15 d'agost, "com s'ha fet sempre" que diria la regidora, es va presentar el programa de festes 2011 al claustre del Convent de les Monges. La presentació, calorosa, va comptar amb l'assistència de nombrós públic que la va patir (la calor, s'entén).

El Programa de Festes ens agrada a tots, excepte a aquells a qui no els agrada, com hi ha gent a la que no li agrada la Glorieta, l'enllumenat de l'ajuntament, el color de la pintura de la façana  o els arcs de festes (ja saben vostés el que diuen per ahí del color i la llum de la façana de l'ajuntament, almenys així ho va dir la regidora a l'últim ple, que diuen alguna cosa per ahí).

La portada, "Festa al teu voltant", és obra de Miquel Mas i també agrada a tots, excepte a aquells a qui no els agrada. A l'inici notem un parell d'absències notables, Francisco i José Joaquín, a qui les seues circumstàncies els han impedit saludar-nos les festes. A l'any que ve serà!

Enguany s'ha responsabilitzat del Programa el regidor de Festes, José Manuel Pérez Puig, a diferència d'altres anys que ho feia la regidora de Cultura ("com s'ha fet tota la vida" que diria la regidora).
José Manuel, ha fet la seua feina acompanyat per l'Equip de Documentació i Coordinació, format per Francesc Gascó, José F. Lozano, MªMercedes Molina, MªJosé Payà, Francesc Sarrió, Àngela Sirera i MªÁngeles Rivas (així ho diu la revista als títols de crèdit).

Com molt bé va dir la regidora a la cloenda de l'acte, el Programa de Festes du la seua feina, feina de l'equip responsable i de tots els col·laboradors. José Manuel, que acaba d'arribar al càrrec de Regidor de Festes i responsable del Programa, l'ha feta i pot donar-se per satisfet de la feina que ha fet.

Com diria l'altre, la presentació del programa de festes és l'inici d'unes BONES FESTES!