diumenge, 30 de setembre del 2012

PLE ORDINARI SETEMBRE 2012. CAPÍTOL 2.

Aquesta entrada, on es recullen els punts 2, 3, 4, 5 i 6 de l'Ordre del Dia ha de ser molt ràpida. No tant com al Ple, que fou rapidíssima, però, molt ràpida.

Punt 2: "Cuenta General Ejercicio 2011". S'aprova?

Punt 3: "Expediente de modificación de créditos". S'aprova? Vale.

Punt 4: "Padrón facturación agua potable 2º trimestre 2012". 67-383,79 €. "Se cobró ya" -diu el Secretari. S'aprova?

Punt 5: "Aprobación provisional expediente modificación normas subsidiarias". Aclaració? S'aprova? Vale.

Punt 6: "Modificación ordenanza reguladora del ejercicio de la venta realizada fuera de establecimiento comercial permanente". S'aprova? Vale.

Temps de durada: 5 minuts aproximadament.

La major part d'aquests punts s'havien dictaminat en comissió informativa. De què se n'ha assabentat el públic assistent? De res. Només ens ha canviat un poquet la cara a alguns, canviant cap al que se sol dir "cara de tonto".

Per què no un poquet de "pedagogia"? Una explicació breu però clara de cada punt? Un comentari que li done un mínim nivell de serietat i importància als punts tractats?

Però, no es té, ni la capacitat ni la intenció, d'una explicació dels temes, encara que siga només per satisfer al públic, poc, que s'ha molestat en assistir. 

Quan es redacte l'acta, què escriurà el secretari? Hauran de figurar tots els documents aprovats a l'acta? Allí els documents no es van llegir. Tots els regidors els coneixien? Tots han repassat l'expedient complet del Ple? Tots els han llegit? Tots van assistir a la comissió informativa on es van dictaminar?

Es tracta de procediments burocràtics que no tenen més importància? Segurament. El realment important arribaria després.

Coneixen vostés al disjoquei de Castalla? Ja el coneixeran. Els contarem algunes cosetes ben interessants, fins i tot de la seua correspondència personal.


AÇÒ NO ÉS UNA CRISI, AÇÒ ÉS UNA ESTAFA!