dissabte, 29 de setembre del 2012

PLE ORDINARI SETEMBRE 2012. CAPÍTOL 1.

Aprovació de l'acta de la sessió anterior. La teniu tots l'acta? ... No passa res, la votem i ja està. -diu el senyor alcalde. 7 vots a favor i un en contra del grup JpB. Així li agradaria a l'alcalde que foren les coses i a ser possible sense vot en contra. Però no fou així, no.

El regidor de Junts per Beneixama va fer constar un parell de coses amb les que no n'estava d'acord amb el que l'esborrany d'acta deia.

Una, les paraules de la Regidora de Cultura sobre el tracte municipal als components de la comissió que s'ocupava del Programa de Festes i al Jurat del premi de poesia Poeta Pastor. La regidora deia el Ple passat que a tots els components indicats se'ls havia comentat la seua continuïtat i havien dit que no, això volia el regidor que constara a l'acta. La regidora Mª Ángeles deia el contrari, que ella això no ho havia dit, i no volia que constara a l'acta.

I no ho va dir, ja que no constarà a l'acta. I el que val és el que l'acta diu. Però, nosaltres, els qui estàvem allí, ho vam escoltar:

Així, literal. 

I ho vam escoltar igual que li vam escoltar dir, referint-se a una pregunta sobre l'adjudicació de la porteria de la piscina, que "no havia hagut ningun problema", per escoltar després tot el rastre que vam escoltar. O que el preu de determinada actuació havia sigut de 1.400€, quan en realitat va costar 3.000 €, i tots els qui allí estaven ja ho sabien.

Però, això que li vam escoltar dir,


en realitat no ho va dir. L'acta aprovada del Ple diu que no ho va dir.

La segona indicació del regidor era en sentit contrari. L'esborrany d'acta a aprovar donava una informació que en el Ple anterior no es va donar:


Estaven parlant de la implantació de l'administració electrònica i, l'acta que van aprovar ahir, ho conta així, també literal, però els qui allí estàvem, això no ho vam escoltar així. No vam escoltar res de 6.442,80 € ni el nom "Espublico".

Encara que sí que es va dir així, perquè l'acta aprovada diu que el que es va dir és:


Potser, el secretari, que disposa de tota la informació escrita, pose a l'acta tot el que diu la informació, suposant que això és el que allí s'ha dit. I el que val és el que el Secretari fa constar a l'acta que després s'aprova.

Comentava el senyor alcalde que "entre els membres del jurat del premi de poesia si que ha hagut un parell de persones a les que no se li havia dit res sobre la seua no continuïtat, i després claro ...", una consideració ben diferent a la que va fer a l'anterior Ple on va dir que "eren persones que estaven molts anys i no sé ...", però, que en realitat tampoc va dir, ja que no hi figura a l'acta aprovada. 

Com ara, la regidora de Cultura, nomena que "ja es va dir antes que si a Raquel no se li havia dit, que si no se que ..." i "el lio de Raquel"; i ací si que no sabem de quina Raquel parla ni de quin "lio" parla. Tot açò ni ho vam escoltar els qui al Ple anterior assistíem, ni es va dir, ni l'acta aprovada ho ha inclòs.

I s'acaba el primer punt quan ja comença a escoltar-se el soroll d'alguna ala de mosca que comença a volar per l'habitacle.