dimecres, 26 de setembre del 2012

MÉS SÍ O SÍ.

Ja ha començat la construcció de la línia d'alta tensió del "sí o sí". La definició és del president del Ple Ordinari que comentàvem abans, encara que "ell no volia". 

Quedarà preciosa l'olivereta de la foto, just enmig d'un dels postes. Farem un seguiment exhaustiu del procés de decoració. De moment ja han fet els forats dels fonaments, han abocat el formigó i han plantat els primers ferros. Pujarà un poc més, fins uns 40 metres per damunt d'aquest plançonet d'olivera tan bonic.

No sabem si ja estaran preparant també les plaques commemoratives. Ja sabeu, eixes que es posen als museus o als auditoris i que diuen "Sent Alcalde de Beneixama ... fou inaugurat aquest museu". En aquest cas "Sent Alcalde de Beneixama ... fou inaugurada aquesta línia d'alta tensió". Vindran Presidents, Consellers, Governadors, Directors Generals, Alcaldes, ..., tallaran la cinta, i clouran l'acte amb un memorable vi d'honor, tots contents.

Gràcies a la placa commemorativa, nosaltres, els nostres fills, els nostres nets, ... recordarem aquell alcalde que va signar el famós conveni amb l'empresa energètica per escampar fils i postes plens d'alta tensió al llarg del nostre terme municipal. I tot això, per a l'eternitat.

El recordarem també per ser qui no va presentar cap al·legació al projecte d'ampliació de la subestació elèctrica quan el vam sentir dir en un Ple que tota la culpa de que vingueren línies d'alta tensió la tenia la subestació.

Ara mateix, està obert el plaç per presentar recurs d'alçada a la declaració d'utilitat pública de l'ampliació de la subestació elèctrica de la vereda, on anirà a parar l'energia que aquesta línia del "sí o sí" transportarà. Els Ajuntament poden presentar recursos d'alçada, els Presidents dels Plenaris Municipals també, tenen un mes. Ànim!




AÇÒ NO ÉS UNA CRISI, AÇÒ ÉS UNA ESTAFA!