divendres, 25 de maig del 2012

UTILITAT PÚBLICA.

El passat dimecres, el President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, posava la primera pedra de la central termosolar de l'empresa Enerstar a l'Alforí. El dia 15 de juny, el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publicava la declaració d'utilitat pública de la lìnia d'alta tensió que des de la planta solar evacuarà l'energia produïda a la subestació d'Iberdrola a Beneixama.

Aquesta Resolució és pot recurrir mitjançant recurs d'alçada i tenim 30 dies a partir de la publicació per presentar el recurs. 

El Col·lectiu per a la Defensa Ambiental de la Vall de Beneixama ja té preparat el model de recurs que pot ser presentat per qualsevol persona que es senta perjudicada per la instal·lació de la línia o també, per agrupacions, grups, clubs, associacions, ...etc que ho creguen convinent. 

Al model de recurs es poden fer les modificacions que cregau oportunes o afegir arguments contra l'alta tensió. Demaneu el model i signeu contra una línia que ens perjudica i que ens afectarà durant tota la nostra vida.

ALTA TENSIÓ, NO!