diumenge, 27 de maig del 2012

RECURS D'ALÇADA CONTRA L'ALTA TENSIÓ.

Ja hem publicat en aquest blog un model de recurs d'alçada contra la Resolució que declara d'utilitat pública la línia d'alta tensió. Ara en publiquem un altre, amb algunes modificacions, en valencià i en castellà.

Tots són vàlids. El primer és vàlid. Aquests també, tant si el presenteu en valencià com en castellà. És interessant que se'n presenten models diferents.

Imprimiu el document i empleneu-lo. El podeu fer arribar a qualsevol membre de JpB o del Col·lectiu per la Defensa Ambiental de la Vall de Beneixama i nosaltres el presentarem. També el podeu presentar directament en qualsevol PROP. Igualment per correu ordinari certificat, si voleu que conste el rebut com a presentat, dirigit al Secretari Autonòmic de la Conselleria corresponent.

El blog només permet imatges jpeg. Si voleu el document en PDF, Word o ja imprés en paper, demaneu-lo. Si necessiteu diverses còpies ja impreses, feu-nos-ho saber i us les facilitarem.

També podeu fer les modificacions que cregau convinents. Quant més varietat hi haja millor. Hauran de resoldre recursos diferents i no ho faran automàticament amb una sola resposta. 

Per correu electrònic podem fer-vos arribar el document que vulgau. Contacteu amb el correu o facebook de qualsevol membre de Junts per Beneixama o del Col·lectiu per la Defensa Ambiental de la Vall de Beneixama.

No anem a parar, ni anem a callar. De moment cal presentar el recurs, després hem de fer visibles els responsables d'aquesta barbaritat, de donar permisos d'obres, d'autoritzar projectes, de signar convenis, d'actuacions contràries als interessos del nostre poble.











ALTA TENSIÓ, NO.