dimecres, 4 de desembre del 2013

MODERNITZACIÓ RADICAL A L'AJUNTAMENT.

Sí, ja ha arribat. Pensaveu que no, eh? Doncs estaveu equivocats, com en moltes altres coses; la modernitat ha entrat per la porta de l'Ajuntament.

I qui són els artífexs d'aquesta revolució tecnològica? Antonio Valdés, que presideix el Plenari municipal, i Luisa Pastor, que presideix la Diputació.

El segon punt de l'ordre del dia tractava d'això: signar un conveni amb la Dipu per a "la millora de la gestió municipal". Sembla increible, però, no, és possible. 

Ja funciona aquesta millora tecnològica en la gestió municipal i funcionarà encara millor. I tot per uns mòdics 1.300 €. Tramitació de documents via electrònica, registre també electrònic, pàgina web, ..., aplicacions per a la gestió del patrimoni municipal, ...etc.

Un exemple, la nova web.



Com podeu veure a dalt a la dreta, també té versions en anglés i valencià (són molt paregudes):

Versió anglesa de la web municipal.


Versió en valencià de la web municipal.


El contingut si que aporta novetats, informació sobre regidories, sobre regidors, ..., moltes coses. Voleu saber qui és el regidor de festes? I el de turisme? Aneu a la web i feu clic a la pestanya corresponent:



Bé, no és exactament coincident amb la realitat, però, serveix. És una informació en diferit, simulada.

La gestió administrativa, burocràtica, dels organismes públics ha millorat molt els darrers anys, i millorarà més encara, això és indiscutible i desitjable. Ara bé, que els qui s'encarreguen de gestionar aquestes millores, Antonio i Luisa en aquest cas, siguen les persones adequades, això és discutible i també millorable. Els donarem un vot de confiança.

El conveni fou aprovat per unanimitat.