dimarts, 20 d’agost del 2013

PRECS, PREGUNTES I ALGUNES RESPOSTES.

Com que s'acosten les Festes, pregunta el regidor del PSOE Vicente Ibáñez quines són les previsions sobre l'assistència dels bombers als actes festius on s'utilitze la pólvora.

El senyor Alcalde diu que el servei de bombers, que prestava la Diputació, ha estat suprimit, per tant "el servei no està", "ja no existeix". Cas de ser necessària l'actuació dels bombers, s'haurà de telefonar als de Villena, que estaran en el poble en 10 minuts. L'Ajuntament també prendrà mesures preventives. Esperem que no calga telefonar a cap de lloc.

S'interessa Ibáñez per la regulació que està fent-se de l'aigua per omplir cubes a la font que hi ha al carrer València, vora la piscina municipal. Si és gent de fora la que omple eixes cubes, si són del poble, què es cobra i a qui, ...

El secretari indica qui són les persones de fora que utilitzen aquest servei, fins i tot la seua nacionalitat, quantitat d'individus que el senyor Alcalde considera escassa.

-"Mentre no ocasione problemes" -diu.

Aquest és un tema  important que s'ha de tractar amb delicadesa, finor i equanimitat, per evitar que agreuge encara més el conflicte que Espanya té amb Gibraltar.

Agraeix Ibáñez a la regidora de Joventut que haja tingut en compte algun dels suggeriments que se li van fer sobre l'organització del Beneixama Rock, (increible, veritat? La regidora accepta un suggeriment i el regidor de l'oposició li ho agraeix.), pregunta el motiu pel qual no s'han realitzat dues activitats previstes, com eren les Danses al carrer i la festa del Xiringuito, (les danses coincidien amb una boda i el Grup de Danses va ajornar l'activitat. L'empresa adjudicatària del servei de la piscina va decidir que no feia la festa del Xiringuito per coincidir amb alguna altra actuació a les festes de la Madalena a Banyeres. Els de Banyeres no van suspendre l'actuació de la seua orquestra per coincidir amb la festa del Xiringuito), i acaba aclarint que en el seu moment van votar en contra del procés de funcionarització dels treballadors municipals, "els del carrer", per tenir dubtes al respecte, no per estar en contra dels treballadors.

"Nadie ha dicho que tengáis nada contra los trabajadores ..." -sentència el senyor Alcalde, amb un encantador somriure. 

Insistim recordant que les Danses al carrer i la Festa del Xiringuito no es van fer, per a què es tinga en compte a l'hora de redactar les Cròniques de l'any del Programa de Festes 2014: aquestes dues activitats no es van fer.