dimarts, 24 de juliol del 2012

ELS RESPONSABLES DE LA CRISI.

Aquest cap de setmana hem anat d'excursió. El lloc: l'aeroport de Castelló. Les persones sensibles, propenses a la depressió, és millor que no hi vagen, podria ser perillós per a la seua salut el viatge.

Hi ha pistes per aterrar avions, una torre de control, diferents edificis, herba seca i oliveres decoratives secant-se, conills a mansalva, però no els suficients per menjar-se tota l'herba, i la famosa estàtua amb l'avió damunt del cap.

El preu que ha costat ningú el sap: 300.000 o 500.000 euros el monument, 40.000 euros el jornal del director, 30 o 40 milions d'euros el manteniment, 200 o 300 milions l'aeroport, ...etc. També han fet una autovia des de València a l'aeroport per accedir els milions de passatgers que l'utilitzaran, i alguna coseta més.

Els responsables del desproposit haurien d'estar a la presó, amb tots els bens seus i dels familiars directes embargats, inclosos tots els dècims de loteria. Però, no ho estan.

Tot açò ho pagarem amb els diners de tots, amb els diners que els jubilats pagaran per les receptes, amb els diners que s'estalviaran de les retallades sanitàries, de les retallades educatives, amb el jornal i la paga extraordinària que els han robat als funcionaris, enviant a l'atur a milers de mestres i professors el curs que ve , llevant diners a les persones amb dificultats, com aquelles aturades que no poden trobar treball, o les necessitades d'atenció i ajuda social.

Hem de fer visibles totes aquestes barbaritats i els seus responsables.