divendres, 20 de juliol del 2012

MANIFESTACIÓ 19-J A ALACANT.

Hem estat a la manifestació d'Alacant junt a molta altra gent: sindicats, partits polítics, (el PP crec que no ha anat), ensenyants, sanitaris, bombers, policies i gent de tot tipus, de totes les edats. 

Hem començat a les escales de l'IES Jorge Juan i per Alfonso el Sabio i la Rambla hem arribat a l'Esplanada. Els carrers per on passava estaven de gom a gom. Hem retornat pel mateix recorregut fins a l'eixida i encara estaven començant els últims. Hi havia moltíssima gent, crec que més que quan la de la guerra d'Irak d'Aznar.

Tots som contraris a la reforma laboral, a les retallades en sanitat i educació, a les retallades per a la dependència, a que paguen la crisis els qui no són culpables i s'escapen els defraudadors, els lladres, els banquers, els especuladors, els polítics impresentables i vividors,... i estem segurs que no és l'única manera d'eixir d'aquesta crisi, és la que ells ens imposen.

Mariano no ha assistit, igual que no ha assistit este matí al Parlament a defensar la seua última brutal retallada. Estaria "treballant" al seu despatx.

Carrer Alfonso el Sabio.


Carrer Alfonso el Sabio.


Quasi tots els bombers estaven allí.


La Rambla.