dimecres, 30 de maig del 2012

CONJUNCIÓ ASTRAL.

Durant aquests últims dies s'ha produït una conjunció astral com a conseqüència de la qual han tingut lloc alguns desperfectes.

Primer astre: S'ha realitzat, per part de l'Ajuntament, una fumigació preventiva contra ... (no sé contra què), als parcs i jardins, avingudes, passeigs i assagadors, sobre l'element vegetal que els acompanya. El líquid utilitzat tenia una part molt important d'aigua, però, possiblement contenia algun altre producte químic afegit.



Segon astre: Els Morus alba, (potser també Morus nigra), han patit aquest tractament. Dic els Morus alba com podia dir el que queda d'ells, ja què també els ha afectat aquest tema tant de moda que és el de les retallades. Les seues fulles són l'aliment preferit de determinats cuquets.

Xop, sense retallades.
Moreres després de les retallades.

Tercer astre: El Bombyx mori és un lepidòpter al qual les fulles del Morus alba li encanten. I en aquesta època de l'any sembla que tenen fam, molta fam.



Quart astre: Determinades persones, fonamentalment xiquets i xiquetes en edat escolar, són aficionades a guardar dintre d'una caixa les larves del Bombyx mori i també, a la mateixa caixa, les fulles del Morus alba. Aquesta caixa ha estat el lloc on s'ha concretat l'avaria, desencadenada per la intersecció del Bombyx, les fulles del Morus i la fumigació preventiva.

Bertín, el gusanito de seda.

No vull ser pessimiste, però, hi ha profetes que preveuen la fi del món per al dia 22 de desembre de 2012, precisament el dia del sorteig de la loteria de Nadal, (sembla que en aquest negoci també ens trauran els diners i no obtindrem cap benefici, que és el que ocorre tots els anys), seguint les prediccions del calendari maia. Últims descobriments arqueològics neguen el desastre. No tindria sentit, ja què no ocuparia les primeres planes dels periòdics, tapat pel DESASTRE amb majúscules, que és el dineral que ens costarà Bankia.



Caldria estar molt atents al que diga l'horòscop, fins i tot a l'hora de ensulfatar els arbres ornamentals, (o el que queda d'ells).