dimecres, 27 de novembre del 2013

DEMÀ HI HA PLE.

Demà, dijous 28 de novembre de 2013, quasi tres-cents anys després de 1714, per tant, data fonamental dintre del "debate catalán" i del "problema de España", tindrà lloc el Ple Ordinari corresponent al mes de novembre.

Per encetar el menú, és probable que s'aprove l'esborrany de l'acta anterior. Cas de no aprovar-se, la cosa tindria un començament ben interessant, però, segurament, s'aprovarà.

Un parell d'aperitius: un conveni amb la Diputación Provincial de Alicante sobre el Plan de Modernización de los Ayuntamientos de la provincia de Alicante (per obrir boca podeu veure el vídeo de la visita de Jordi Évole a la Diputació i el de la visita de la presidenta a la inauguració de la "nave-almacén" i l'ajuntament del poble veí) i una "modificación de créditos".

I, a continuació, primer plat, aquest ja de guia Michelín: "Dación de cuenta de Reparo ..." per la Secretària-Interventora i "pronunciamiento del Pleno sobre el levantamiento de la suspensión operada por el reparo ..." del regidor delegat d'esports. (Desconec els ingredients, però, segurament es tracta d'un plat de cullera que s'ha de servir ben calent).

Després unes cosetes sobre l'inventari municipal i l'accés a l'estació de l'AVE de Villena (on va tindre lloc aquell acte memorable immortalitzat al programa de festes de Beneixama d'aquest mateix any).

Per anar completant l'àpat, un conveni amb Càritas Parroquial de Beneixama, unes ajudes a associacions per part de la regidoria de Serveis Socials i els decrets d'alcaldia del període vigent.

El segon plat, informes d'alcaldia. Fins i tot als millors restaurants un plat mediocre pot estropejar-te el millor sopar.

Per acabar, per als qui ens agraden les postres tant, una moció conjunta ben interessant de JpB i PSOE sobre el tancament de RTVV per part del govern valencià del PP, després de l'enfonsament econòmic, moral i ètic de RTVV per part de diferents governs valencians del PP i la manipulació informativa duta a terme pels governs valencians del PP, els mateixos d'abans, durant molts anys. (Com bé sabeu, la culpa d'aquest tancament és de Zapatero, dels treballadors de RTVV, dels sindicats, de la crisi, de les monleonetes, de Tonet el de l'alqueria blanca, teua i meua, i de Zapatero també).

Alberto Fabra, el President valencià que tanca RTVV, el pobre, passava per allí i no n'ha tingut altre remei que tancar-la per poder obrir escoles, hospitals, pagar als depenents, atendre a totes les persones necessitades, pagar les beques de llibres dels teus fills, baixar les taxes universitàries de les teues filles, crear milers, què dic!, milions de llocs de treballs per a tots els valencians i tornar a situar la Comunidad on es mereix. I l'abuelito comdemnat! El què faltava!

Tancarà el festí, el ressopó, una infusió de precs i preguntes (algunes d'elles formulades per escrit pel grup municipal del PSOE).

Disculpeu si aquests tipus de comentaris us molesten. Teniu raó! Els valencians tenim motius, molts, per sentir-nos molests i moltes coses més.