dimecres, 12 de juny del 2013

FESTES DE SANT JOAN.

FESTES EN HONOR A
SANT JOAN BAPTISTA
DIES 15, 23 I 24 DE JUNY 
BENEIXAMA 2013

PROGRAMACIÓ

DIA 15 DISSABTE
A les 21:00 h: reunió de festers als seus respectius masets, per celebrar el tradicional SOPAR d'Entraeta.
A les 23:30 h: concentració a la plaça de l'Ajuntament de Comparses i Filaes, iniciant l'ENTRAETA que recorrerà els carrers de costum.
A les 00:30 h: a l'acabament de la mateixa, en el recinte de la piscina municipal REVETLA a càrrec de l'orquestra PLATINO (dèficit).

DIA 23 DIUMENGE
A les 20:45 h: Cercavila a càrrec de la S.M. La Pau de Beneixama (dèficit), replegant a Presidents i Abanderades de les Comparses i Filaes per assistir a l'Ajuntament.
A les 21:30 h: des del balcó de la Casa Consistorial SALUTACIÓ ANGÈLICA i cerimònia d'hissada de Banderes, volteig general de campanes i gran traca (dèficit).
A continuació i convinentment distribuïdes pels carrers del nostre poble, gran CREMÀ DE FOGUERES, la S.M. La Pau de Beneixama (dèficit) recorrerà els carrers del poble interpretant pasdobles escollits.

DIA 24 DILLUNS
A les 00:30 h: al recinte de la Plaça de la Torre, acte cerimonial de PRESENTACIÓ DE CÀRRECS (dèficit) per a les pròximes Festes Patronals de Moros i Cristians en honor de la Divina Aurora.
A les 2:00 h: nous Càrrecs, Abanderades, Presidents i Autoritats acompanyats per la S.M. La Pau (dèficit) es traslladaran a l'Ermita de la nostra Patrona per entonar l'himne i iniciar el tradicional càntic de L'AURORA.
A les 11:30 h: Passacarrer per la S.M. La Pau (dèficit) fins l'Ajuntament recollint Presidents i Autoritats per assistir a les 12:00 h a la MISA SOLEMNE en horor del nostre patró Sant Joan Baptista.
Acabada la mateixa, Càrrecs Eclesiàstics i Autoritats seran acompanyats a la Casa Abadia i l'Ajuntament respectivament per la S.M La Pau (dèficit), on a l'arribada es procedirà a la disparada d'una MASCLETÀ (dèficit) a la Plaça de l'Ajuntament.
A les 19:30 h: reunió de Sergents, Capitants, Abanderades, Presidents, Autoritats a la Plaça de l'Ajuntament i PASSACARRER per assistir a les 20:00 h a la SOLEMNE PROCESSÓ que recorrerà els carrers de costum.
A la finalització de la mateixa, Capitants i Abanderades, acompanyaran a les Autoritats fins l'Ajuntament donant per finalitzades les Festes a Sant Joan Baptista.
Beneixama juny de 2013.


Iohannes Baptista (Tiziano)
Dèficit total: _____________ ?
Pregunta: El dèficit de la Festa de Sant Joan és major, menor o igual que el dèficit de la Piscina Municipal?