dimecres, 28 de novembre del 2012

ORDENANÇA 31.

El pròxim Ple té 30 punts a l'Ordre del Dia. Deu o dotze són modificacions d'ordenances i/o reglaments. Possiblement se'n podia haver afegit un més, el punt 31, amb l'ordenança 31.

Aquesta ordenança, sobre traçat de línies d'alta tensió pel terme municipal de Beneixama, només tindria tres o quatre articles:

1. A partir de l'aprovació d'aquesta ordenança, es prohibeix que cap poste i fil d'alta tensió travesse el terme municipal de Beneixama.
2. Cap alcalde de l'Ajuntament de Beneixama signarà cap autorització, permís d'obres, conveni, ...etc, que permeta la instal·lació d'una línia elèctrica d'alta tensió. Abans de signar una autorització d'aquest tipus, presentarà la seua dimissió irrevocable, siga qui siga l'Alcalde, i siga del partit polític que siga.

3. Aquell Alcalde que impedisca la instal·lació d'una línia elèctrica al terme municipal de Beneixama, o haja de dimitir per no signar la corresponent autorització, permís  o conveni, serà declarat "fill predilecte de la Vila de Beneixama".

4. Si donat el cas, l'Alcalde no dimiteix, dimitiran la resta de regidors i regidores i el deixaran a soles a la poltrona municipal.

Mentre es redacta la nova ordenança, igual o pareguda, la tasca decorativa continua. I va prenent forma. Mireu la foto! Bonica, veritat?