dimarts, 8 de maig del 2012

SANITAT PÚBLICA.

El Conseller de Sanitat va visitar ahir La Romana per explicar el nou model de la sanitat pública valenciana que prepara la Generaltat.

Allí va dir que  el model garantitza que "la sanidad siga siendo pública, de calidad, universal y, sobre todo, sostenible, es decir que se pueda mantener económicamente en la actual situación en la que las administraciones públicas tienen menos ingresos como consecuencia de la crisis, y después de unos años en los que se ha invertido mucho en nuevas infraestructuras".

Hui, a Beneixama, ens dirà el mateix:

Hi ha hospitals privats i serveis privatitzats, però, la sanitat continua sent "més pública".

De major qualitat, més barata, o siga amb menys diners públics, però, de "major qualitat", per exemple, les "grans millores" que tenim a l'atenció sanitària local.

S'ha retallat l'atenció a diferents grups de "persones", però, continua sent universal.

I, per suposat "sostenible". Hem pagat el sistema sanitari públic amb els nostres impostos i ara podrem tornar a pagar-lo amb les receptes. L'última retallada de 10.000 milions en sanitat i educació la dedicarem ara a fer "sostenible" Bankia.

Les coses són així i ells, després de 17 anys de gestió de la sanitat valenciana, són els que tenen la solució a tots els nostres problemes. Culpables només n'hi ha un, Zapatero. Com a molt uns quants més, tots nosaltres.