dijous, 29 de desembre del 2011

BON ANY NOU!

L'Agrupació d'Electors Junts per Beneixama, us desitja Bon Any 2012 a tothom.






No, no s'utlilitzen els arcs per cap tipus de burla. S'utilitzen per proposar una reflexió. 
Mireu-los bé. Asseguts tranquilament a casa, mireu-los detingudament. Penseu en tots els qualificatius que se li han aplicat als arcs d'anys anteriors. Als de Nadal i als de Festes. Redordeu tot el que es va dir d'ells i mireu aquestos bé.
I mireu el tipus de llum que tenen els arcs. I recordeu també el tipus de llum de la façana municipal, quan s'encenia. Intenteu imaginar la llum dels leds de la façana i la llum dels leds d'alguns d'aquests arcs. I recordeu també tot el que s'ha dit de l'enllumenat de la façana de l'Ajuntament.
Esteu asseguts a casa, al sofà, junt a Hobbes i Rousseau, que estan a punt de contar-vos allò de "l'home és bò per naturalesa" o "el poder absolut que garantesca un estat de pau per a l'home". Abans que us puguen dir res, conteu-los com són els arcs d'enguany, però, aplicant-los els qualificatius que vau utilitzar pels arcs d'anys anteriors, i conteu-los com eren els arcs d'anys anteriors i l'enllumenat de la façana, però, aplicant-los la valoració que heu fet dels arcs actuals. No deixeu que puguen dir res! Penseu vosaltres!
Igual resulta un exercici relaxant.