diumenge, 15 d’octubre del 2017

NOTA INFORMATIVA DE L'EQUIP DE GOVERN DE L'AJUNTAMENT DE BENEIXAMA


Després del text que el PP de Beneixama va publicar divendres passat 6 d'octubre en les xarxes socials, amb l'únic objectiu de crispar l'ambient i, d'aquesta manera, començar la seua campanya electoral, l'Equip de Govern del nostre Ajuntament (PSOE i JPB) vol informar a la població i, al mateix temps, rebaixar la crispació.

Entenem que el Partit Popular de Beneixama està errant en la seua tasca d'oposició, i els escrits publicats en les xarxes (un a la vesprada i un altre, rectificat, a la nit) en són la prova. La funció de l'oposició és fer crítica, però constructiva, informant amb dades reals, fiscalitzant i aportant idees per al bé del poble. Lluny d'aquesta funció està el manipular la informació per a embrutar l'ambient, que és el que han fet en publicar dades falses, algunes de les quals s'han vist obligats a rectificar a les poques hores, perdent així la seua credibilitat com a oposició.

Ens crida l'atenció que des del PP entenguen la política com “penjar-se medalles”. No és aquesta la nostra forma de governar. Estem treballant per al poble, moltes vegades amb treball que no es veu però que és imprescindible, i seguirem treballant fins a l'últim dia sense pensar qui “arreplegarà els fruits”, perquè els fruits són per al poble de Beneixama i no per al lluïment de ningú.

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Beneixama no entrarà en polèmiques estèrils, sinó que seguirà informant, tal com es fa en els plens, de tots els aspectes de la seua gestió: el deute amortitzat, les subvencions, l'ocupació creada, la dedicació dels regidors, la col•laboració amb els diferents col•lectius locals i amb els esdeveniments que es celebren, els projectes realitzats, els pagaments de factures (actuals i antigues), etc. Esperem que, quan tinga les dades sobre la taula, el PP rectifique i continue amb la seua labor d'oposició, tan necessària en democràcia, amb un major sentit de la responsabilitat.

Des de l'Equip de Govern anirem donant la informació a poc a poc perquè tothom dispose de dades reals. Recordem a la població que l'últim dijous dels mesos imparells es celebra ple ordinari, al qual poden assistir i al final del qual poden participar. També recordem que tots els dies hi ha regidors en l'Ajuntament per si necessiten demanar alguna informació o aclarir dubtes.

Esperem que el Partit Popular de Beneixama comence a treballar pel poble, prenga bé les seues anotacions i, quan arribe l'hora de publicar informació, ho faça amb dades veraces i ajustades a la realitat.