diumenge, 18 d’octubre del 2015

POETA PASTOR AICART 2015.

Ahir dissabte, a l'Auditori Municipal, va tindre lloc el lliurament de premis de la XXXa edició del Concurs de Poesia Poeta Pastor Aicart que convoca anualment l'Ajuntament de Beneixama, i ja en fa 30.

El guanyador d'aquesta edició ha estat José María Rodríguez González, un funcionari de l'estat ara jubilat, que va néixer a  Mozos de Cea, León. José María és autor d'una important producció literària, pràcticament inèdita, i guanyador de nombrosos premis de poesia.

Per celebrar aquesta trentena edició vam tindre una actuació especial: Pau Alabajos, reconegut cantautor valencià, i que havia estat guanyador d'aquest mateix premi el 2003, quan encara era molt jove, amb el poemari titulat "Quadern de la inèrcia".

Pau, va llegir de nou el seu poema, com havia fet l'any 2003, i després va cantar unes quantes cançons del seu repertori, de les seues i d'autors reconeguts. Va estar bé. Als assistents, pocs, o no tots els que ens hagués agradat veure, el va agradar. Algunes cançons, "Al vent", "M'aclame a tu", "Què volen aquesta gent", "L'estaca", ... ens van recordar a Raimon, Ovidi, Mª del Mar Bonet, Llach.