diumenge, 22 de febrer del 2015

L'ASSEMBLEA CIUTADANA DE JUNTS PER BENEIXAMA.

Ahir, a l'hora programada, es va celebrar la reunió prevista i qualificada com a "assemblea ciutadana" per Junts per Beneixama. 

Va assistir gent. Estem contents, la veritat, més gent de l'esperada. I de tot tipus, més majors i més joves, amb unes idees polítiques i amb altres idees polítiques, però, ..., amb ganes de participar, de manifestar opinions i de, almenys, continuar amb altres reunions per fer possible una nova candidatura.

Sembla que a Beneixama hi ha gent que vol vore de nou a Junts per Beneixama a l'Ajuntament i a ser possible, si la majoria de la ciutadania així ho considera, governant.

Les regidores i el regidor de Junts per Beneixama van contar a l'auditori tot allò que el nostre grup ha fet a l'Ajuntament aquests últims huit anys, les nostres aportacions quan formàvem part de l'equip de govern, les dificultats que hem trobat en la tasca de govern en coalició i en la tasca d'oposició, i la necessitat de continuar endavant en aquestos moments de canvi polític. I semblava que la gent estava animada.

Vam quedar en convocar una nova assemblea per al proper 14 de març a les 17 h. al Centre Social (el local adjunt a l'Auditori). És una convocatòria oberta per a tots els qui vulguen assistir i aportar idees noves. No es tracta de trobar onze persones que completen una llista i ja està. A Beneixama hi ha gent capacitada per participar de la candidatura, per aportar noves idees, per col·laborar, per ajudar i donar suport als futurs regidors i regidores, per fer palesa la necessitat d'un canvi, també ací, al nostre poble.

Déiem abans que estem contents amb l'assistència i amb l'actitud manifestada pels assistents, sorpresos per algunes cares noves, molt satisfets per veure'n altres que van estar a l'inici i créiem havíem deixat pel camí, quan realment són de les més necessàries, les més joves, quasi imprescindibles, però, també molt trists al comprovar que entre eixes cares faltava, potser, la més important de totes, i en aquests moments encara més. Havia estat quan vam encetar el projecte i va estar sempre, però, ahir, Amàlia no hi estava! Ens en recordem molt d'ella!