divendres, 13 de setembre del 2013

ARCS

Aquestes festes també s'han penjat arcs. Podríem dir que són molt bonics. També que es tracta d'un enllumenat elegant, espectacular, bellíssim, ... Fins i tot, que no ens agrada, que no és el que es mereixen les festes patronals de Beneixama. O podríem dir que són els arcs de festes. Podríem dir moltes coses, encara que no considerem que aquest siga el més important de les nostres festes. És una part més, una xicoteta part de la festa.

Però, el que si volem fer és recordar el que es deia dels arcs quan el regidor que els triava era el regidor de Festes de l'anterior equip de govern, o siga, el regidor de Junts per Beneixama. Se'n recordem bé. Eren moltes coses les que es deien, i no expressions com les anteriors. A tall d'exemple: "pareix un puticlub". Així, com sona. Un carrer del poble pareixia "un puticlub" per l'enllumenat dels arcs. La persona que ho va dir, segurament, ja no haurà tornat a mirar els arcs després del canvi de governants, o no haurà dit res, però, ho va dir, se'n recordem. Se'n recordem del que va dir i de qui ho va dir.

Enguany, els arcs de festes, són els que són. Hi ha de millors, segur. També hi haurà altres pitjors, cert, però, són els arcs que s'han posats aquestes festes del 2013. Ací teniu algunes fotos dels arcs de les Festes de Beneixama 2013.