dimecres, 9 de gener del 2013

PLE ORDINARI NOVEMBRE 2012: "A MIRAR A LA FIRA I A COMPRAR A LES PARAES"

Si volen que els diga la veritat, ja he perdut el fil, ja no sé per on va el tall. El relax nadalenc m'ha apartat de temes realment importants, quasi existencials, com ho és el resum, encara incomplet, del Ple ordinari del mes de novembre. 

Crec que no els havia comentat que al punt vint-i-quatre de l'Ordre del Dia, l'Alcalde i la Regidora portaveu van decidir, "en solidaritat amb el funcionariat", suprimir-se la seua paga extraordinària també, per una quantitat total de 1.341 €. I fer el donatiu corresponent al "Nadal Solidari".

Cal ser solidaris. Imaginen vostés que també hagueren donat el seu sou complet? Això haguera estat un gest memorable!

Mentre que altres administracions, fins i tot també del Partit Popular, busquen la manera de pagar l'extraordinària de Nadal als funcionaris, considerant la seua eliminació injusta, els nostres governants ho consideren la cosa més normal del món. I li donen suport a la retallada, retallant-se ells mateix la seua (paga extraordinària). Tot siga per la reducció del dèficit públic.

I a l'apartat d'Informes d'Alcaldia, el punt 29 de l'Ordre del Dia, però, l'autèntic, els informes de l'Alcalde en persona, ens conta que han estat promocionant el nom de Beneixama i la qualitat dels seus productes per les fires del voltant: Cocentaina i Penàguila.

Diu que la cosa ha anat bé, "la gent està contenta". No n'especifica qui és la gent, però, suposem que la gent de Cocentaina, la de Penàguila, tota la gent que va visitar les dues fires i, per suposat, que nosaltres també.

També s'informa de la campanya de promoció de Nadal, es nomena, millor dit, i de la necessitat de concienciar a la gent de la importància de crear una associació d'empresaris, (aquesta "gent" és la mateixa "gent" d'abans?).

I més coses encara: s'ha fet també una jornada de cata d'oli destinada a l'hosteleria i estan pensant en fer-ne una altra destinada als agricultors (i agricultores).

- "Estem embastant-la" -diu el Regidor.

I acaba qualificant la jornada sobre l'oli ja realitzada:

- "Mos van ensenyar a saber".

Molt ben dit!

"A la fira no vages si no tens diners, que voràs moltes coses i no compraràs res".