dijous, 25 d’octubre del 2012

PINTURA A L'AIRE LLIURE.

Enguany, el concurs de pintura a l'aire  lliure destinat als xiquets i xiquetes, no s'ha fet. L'hi ho pregunten a la regidora Mª Ángeles Rivas al Ple Municipal. Per quin motiu no s'ha fet?

- No ha hagut temps d'organitzar-lo. He estat tan ocupada disposant les activitats del Bicentenari del Cardenal que no he tingut temps per poder preparar aquesta activitat -hagués pogut contestar la regidora.

- És una activitat realment interessant i que, a mi personalment, m'agrada molt, però, la gran quantitat de feina que tenim a l'Ajuntament, que ens ocupa moltíssim temps, per intentar salvar el nostre poble del desastre absolut, ha impedit que s'haja fet aquest concurs que tant estimem -podria haver dit la mateixa regidora.

- En aquest període de crisi, he volgut racionalitzar les despeses i he tingut que prioritzar les activitats, resultant impossible realitzar el concurs, ja que haguera creat tensions de tresoreria a l'Ajuntament, amb el perill de no poder pagar les nòmines a final d'any -podria respondre la Regidora de Cultura.

- El concurs sí que s'ha fet i, a més a més, tres vegades, una en juny, l'altra en juliol i l'altra en agost; però, vosaltres, com no veniu mai per l'Ajuntament i no feu vida de poble, no vos n'assabenteu de res -haguera estat una altra possible resposta.

- No s'ha fet el concurs pels xiquets i xiquetes degut a que el bombers no podien assistir, que cada eixida del camió costa 4.000 € o més, i per si de cas, no es va fer -podia haver replicat.

- No es va fer perquè la Sala d'Exposicions ha estat ocupada tot l'estiu amb un fum d'exposicions i els artistes més joves del poble es mereixen una Sala d'Exposicions on penjar les seues obres. Com no era possible, no vaig organitzar aquesta activitat tan interessant que és el concurs de pintura a l'aire lliure per als més joves -hagués pogut rebatre també la Regidora.

- Ha sigut impossible. Volíem fer-ho ben fet i posar-li una carpa a cadacun dels joves artístes per protegir-los del sol, però, les carpes eren caríssimes i encara que hem negociat, "a cara de gos", amb l'empresa subministradora, assessorats pels millors advocats de la contornà, no ha estat possible -podria haver declarat.

Però, no. Ninguna d'aquestes respostes donà la Regidora. La Regidora de Cultura va dir:

- L'any passat tampoc es va fer.

Resumint, enguany no s'ha fet perquè l'any passat no es va fer; i l'any passat no es va fer perquè l'any anterior sí que es va fer. I l'any que ve no es farà perquè enguany no s'ha fet o l'any que ve es farà perquè enguany no s'ha fet. Està clar, no?

És la crisi!

AÇÒ NO ÉS UNA CRISI, AÇÒ ÉS UNA ESTAFA!