dijous, 13 de setembre del 2012

LA RUTA DELS ARCS.

Tots els anys, quan arriben les Festes, és col·loquen els arcs. Enguany, malgrat la crisi, "enorme crisi municipal", també.

Ara bé, aquests anys enrere, escoltàvem diversos i nombrosos qualificatius sobre ells, la major part despectius, grollers i de molt mal gust, ("com si fora un puticlub" -llegim- per exemple), que aquestes festes no hem sentit. Segurament els arcs d'enguany serien precisosos, fins i tot les de "bombilla gorda", (això si que ho he escoltat jo).

No anem a aplicar-li ara cap adjectiu, hi haurà gent que li pareixeran molt bonics, altra a la que no li agradaran i altra que no s'haurà assabentat que arcs hi havia. No tenim opinió sobre la categoria estètica de l'enllumenat, o tenim la mateixa opinió que manifesta Rajoy sobre els temes més diversos, o siga ... eeeeh?

El que considerem una encertada decisió, és retirar-los només acabades les Festes, en part, com ja s'ha fet. Estalviem diners de lloguer i d'electricitat. Ben fet!

I no sols no farem crítica política de la bondat o la maldat dels arcs festius, quin sentit tindria?; ben al contrari, volem aportar una idea nova per aprofitar i rentabilitzar la inversió; una ruta turística que unisca els arcs i el camí històric que des de Beneixama es dirigia a Santiago de Compostela: LA RUTA DELS ARCS. Nosaltres ja l'hem feta, encara que només pel recorregut dintre del casc urbà de Beneixama, i és entretinguda. Si, a més, la prolongues fins a Santiago, serà espectacular.