dimecres, 18 de maig del 2011

LA CANDIDATURA








Ahir dimecres es va presentar la candidatura al complet de Junts per Beneixama i el seu programa per als pròxims 4 anys.

Per amenitzar l'acte es va projectar el Romanç que els membres d'Al Tall li han dedicat al President Camps (No sols arrasa al Polònia, Camps és un dels més vist a tot You Tube; últimament són molt visitats els seus vídeos del parell de visites que ha fet a Ontinyent, on se l'ha rebut com es mereix).

Pepe Toni va anar nomenant tots els candidats, un a un, al temps que pujaven a l'escenari entre forts aplaudiments del públic assistent. Àngela va recordar alguns dels episodis dels últims quatre anys a l'Ajuntament. MªJosé Payà i Joan Bellod ens van presentar el programa electoral (d'on s'ha copiat diverses propostes el PP local) i, de nou Pepe Toni, va tancar l'acte amb noves propostes de Junts per Beneixama i un comentari "carinyós" sobre la llista dels nostres competidors polítics, el PP de Beneixama.

Entre unes coses i altres, va haver un momentet per agrair la dedicació a la feina municipal a Àngela Sirera i a l'Alcaldessa Amparo Barceló.

L'acte va concloure amb un porrat amb vi i cervesa i cacaus i tramussos i, fins i tot, faves bollides.

Junts per Beneixama es presenta a les eleccions amb el que és un autèntic monument a la sinceritat política:
Hem fet el que hem pogut i continuarem fent el que podrem.