dijous, 26 de maig del 2011

RESULTATS ELECTORALS

Si nosaltres fórem un grup polític a l’ús podríem argumentar que no hem perdut les eleccions, mantenim el mateix nombre de regidors, dos.

Malgrat haver estat al govern municipal, amb el desgast que comporta, ser un grup nou a la política local i no haver tingut les coses fàcils precisament, mantenim el mateix nombre de regidors. Si fórem un grup polític a l’ús i, a més, atrevit, podríem argumentar, fins i tot, que hem guanyat les eleccions (amb un vot menys, hauríem perdut un regidor).

Però, no, nosaltres no som un partit polític a l’ús i no estem satisfets amb els resultats electorals, hem perdut aquestes eleccions.

I les hem perdudes perquè les ha guanyades el Partit Popular, perquè les ha guanyades qui ja les va guanyar 8 anys enrere, perquè hem perdut 13 vots respecte de les eleccions anteriors, perquè la faena que han fet aquests quatre anys els nostres regidors no ha sigut tinguda en compte per una bona part de la ciutadania de Beneixama.

Els nostres conciutadans no han valorat tota aquesta dedicació a Beneixama, amb errors, però, intentant fer les coses el millor possible. No s’ha valorat la tasca de la regidora de Cultura en els seus diferents àmbits d’actuació: el canvi d’orientació de l’acte del lliurament del premi del Poeta Pastor, el llibre editat, la qualitat del programa de festes, el suport donat a les diferents associacions,... Per exemple. (I no es tracta ara de recórrer a actituds victimistes, d’això ja n’és especialista el PP local).

No. Simplement, els votants del diumenge no han valorat el nostre treball. (Alguns sí: crítica des del primer dia fins a l’últim o absència total dels actes organitzats des de la regidoria de Cultura).

Ara toca ser oposició. I quina oposició? La que nosaltres hem patit aquests quatre anys? El model és simple: feina gens, idees cap, col•laboració nul•la i els resultats en vots, els millors. Qualsevol grup polític a l’ús ho tindria ben fàcil en copiar-lo.

Però, ja ho havíem dit abans: nosaltres no som un grup polític a l’ús.
De moment, almenys, cal agrair la confiança a aquelles persones que ens han donat el seu vot. Gràcies.