dilluns, 16 d’agost del 2010

PINTURA

Durant aquests dos caps de setmana passats han tingut lloc al poble els dos concursos de pintura a l'aire lliure, organitzats per l'Ajuntament i l'Associació de Jubilats.
El passat dissabte 14 d'agost, el concurs dels majors, amb nombrosa participació, més de trenta, i, a més a més, de qualitat. Però, els premis en són dos i el que diu el jurat no sempre és compartit per tothom. I per això estan els jurats, per prendre la seua decisió.

Aquest passat dissabte, 21 d'agost, tingué lloc el concurs per als més menuts. També amb molta participació, preparant el futur, i amb els premis per a les diferents categories. En aquest cas també hi va haver algú molt content i altres no tant. Els organitzadors van concloure que el més important de tot és participar.

I el diumenge es va inaugurar, a la Sala d'Exposicions Temporals, la corresponent exposició de totes les obres participants, (de quasi totes), tant de les obres dels artistes adults com els infantils.
Es pot visitar fins a final de mes i, si passeu, podreu comprovar que hi ha quadres i dibuixos de molta qualitat. I tots els presentats, amb el seu mèrit.