dissabte, 13 de febrer del 2010

¿SABIAS QUE...?

EL POPULAR té una interessantíssima secció que es titula ¿Sabias que…?, on el redactor ens conta algunes notícies històriques sorprenents sobre Beneixama o relacionades amb persones o institucions del poble. (Aquesta persona deu haver passat les hores mortes llegint-se l’arxiu municipal al complet, per oferir-nos la substància de la HISTÒRIA del nostre poble. Es tracta d’HISTÒRIA en majúscules i, per tant, on havia dit redactor, calia haver dit HISTORIADOR MAJÚSCUL).
Bé. A mi m’agrada, i vaig a encetar una secció pareguda, al bloc de Junts. La titularé igual, ¿Sabias que…?.
¿SABIAS QUE...?
- És absolutament impossible que pugues llepar-te el teu colze.

- Segons ha informat per escrit l’Ajuntament de Beneixama, el passat 7 de novembre de 2.009, l’Agència Tributària ha ingressat -per compte de les 200 empreses propietàries de l’hort solar- 43.730€ en concepte de Bens de Contribucions Especials, corresponents a l’any 2009.
I aquesta anualitat es pagarà al llarg dels 30 anys de vida de l’hort solar, la qual cosa suposarà uns ingressos per a l’Ajuntament de més de 1.300.000 €, quantitat molt allunyada del canon proposat, per a eixos 30 anys per l’anterior equip de govern de l’ajuntament, presidit pel Sr. Valdés Vidal, que va ser de 77.400 €.

- Més del 75% de les persones que lligen aquest escrit intentaran llepar-se el seu colze.