diumenge, 22 de desembre del 2013

BON NADAL I MILLOR ANY NOU!

He estat buscant aquestos dies les figuretes del betlem. Les tenia guardades no sabia on i m'ha tocat dedicar un temps a la recerca per caixes i bosses amagades. Les he trobades. També n'he trobat una altra de figureta: es tracta del "tocacollons".
No sabeu què és? Doncs, és açò.


Fixeu-vos en la data. Ja s'havien presentat per a la seua legalització les llistes per a les eleccions municipals del 2007 que tindrien lloc el mes següent i que li donarien l'alcaldia a PSOE i JpB, quan s'havia decidit, abans de les votacions, que l'alcaldessa hauria de ser del PP.

"Tocacollons" i altres "figuretes" escrivien les seues opinions per diferents webs preocupats ja pel que podria passar. Aquest és un comentari suau. Hi havia d'altres que ara són dificils de reproduir ací. La web on apareixien ja no la trobareu al Google. Però, els comentaris segueixen existint i l'autor, és fàcilment identificable encara que les opinions n'eren anònimes.

El que m'ha cridat l'atenció és la definició que fa de nosaltres: "... una lista independiente es la humorada de un grupito de amiguetes que dura lo que un azucarillo en un vaso de agua".

Doncs bé, el "grupito de amiguetes" vol desitjar-vos BONS NADALS i que l'any 2014 siga molt millor que el 2013. A "Tocacollons" també.